Actueel

30 mrt. 2022

Inauguration Lector 'Future of Food': Dr. Danny Han

On Thursday 7 April Dr. Danny Han has been inaugurated as lector 'Future of Food' during an afternoon full of festivities.

Lees meer
29 mrt. 2022

Een gastvrije opstart is als een warm bad

Hoe kun je als organisatie ervoor zorgen dat je nieuwe medewerker gastvrij kan starten, als het allemaal online moet?

Lees meer
23 mrt. 2022

Trails of Global Minds

Studenten die hun stage hebben gemist door corona, lopen de Trails of Global Minds. Een ervaring vol internationale elementen!

Lees meer
21 mrt. 2022

Gastvrijheidsstrijders: Sinterklaas

In de serie Gastvrijheidsstrijders deze keer het verhaal over: Sinterklaas

Lees meer
18 mrt. 2022

Graduated! – Not just yet. Uliana’s perspective on the management project

The moment everyone has been preparing for: the final project. Read Uliana's experience!

Lees meer
17 mrt. 2022

Four years at HMSM, looking back at the highs and lows

An interview with fourth year student Sadean, who talks about her best memories but also challenges she faced in her time at HMSM.

Lees meer
16 mrt. 2022

20 maart: Internationale dag van het geluk

Op deze dag staan we stil bij de relevantie van geluk en gezondheid voor iedereen. Drie tips om stil te staan bij jouw eigen…

Lees meer
08 mrt. 2022

Let's catch up with Sophie Bozon [F 2018]

Sophie Bozon combineert reizen in haar bus met het opzetten van haar eigen bedrijf, 'Virtual Sophie'

Lees meer
08 mrt. 2022

Gastvrijheidsstrijders: Goran

In deze nieuwe serie delen we verhalen over aansprekende voorbeelden in gastvrijheid. Deze keer het verhaal van Goran.

Lees meer
23 feb. 2022

Gastvrijheidsstrijders: Martijn van Osch

In een nieuwe serie blogs delen we verhalen over aansprekende voorbeelden in gastvrijheid. Deze keer het verhaal van Martijn van…

Lees meer