#

Hotelmanagement studeren in de Engelstalige opleiding in Maastricht

Theorie en praktijk, groot alumni netwerk

Reizen, een tussenjaar, internationale ervaring opdoen, interculturele communicatie, ….word jij  geprikkeld door een internationale leer- of werkomgeving? En ben je van nature nieuwsgierig? 

De gastvrijheidsindustrie is één van de meest internationale werkvelden in de wereld en misschien echt iets voor jou! Bij Hotelschool Maastricht kun je een Engelstalige opleiding in Hotelmanagement volgen. Aan het einde van de vierjarige opleiding ben jij een internationale teamplayer.  Maak zo een vliegende start voor een internationale (business)carrière! Benieuwd hoe?

De wereld aan je voeten

Wanneer je met de Engelstalige opleiding start, vliegen de internationale ervaringen je om de oren! Bij Hotelschool Maastricht verbreed jij je horizon. Je kunt 1,5 jaar in het buitenland door-brengen met internationale stages en een exchangeprogramma. Je ontwikkelt een open blik en staat veerkrachtig in het leven. Je buitenlandervaringen leren je op eigen benen te staan.  

Daarnaast werk je intensief samen met je internationale medestudenten. Internationale projecten  leer je uit een andere hoek te bekijken. 

#

Je weet je in andermans schoenen te verplaatsen en met nieuwe, innovatieve benaderingen en oplossingen te komen. Als internationale teamplayer heb jij bij het solliciteren naar een nieuwe baan al een streepje voor.  

Spreek Engels als de beste 

Vraag een student uit de Engelstalige opleiding van Hotelschool Maastricht waarom ze hiervoor hebben gekozen. Ze zullen je onder andere vertellen dat ze hun Engels wilden verbeteren. En dat is precies wat er gebeurt. Geen reden om te twijfelen over je niveau, dat gaat echt met sprongen vooruit. Al je vakken worden in het Engels gegeven. Daarnaast is het de voertaal tussen studenten onderling. En vergeet niet, veel business jargon is in het Engels, dus je kunt niet vroeg genoeg beginnen. Vier jaar later spreek je Engels als de beste! Na je opleiding Hotelmanagement ben je beter uitgerust om met zelfvertrouwen een internationale carrière te starten.

#

Niet bang voor een uitdaging, toch?  

Als havo/vwo student op zoek naar een extra uitdaging kies je al snel voor onze Engelstalige opleiding Hotelmanagement. Slim idee! Het is nu het moment om als aankomende student richting te geven aan je eigen toekomst. Verleg je grenzen, daag jezelf uit en verras jezelf met wat je in korte tijd kunt bereiken. No guts, no glory!

#

Passport to the World

Het is eenvoudig vrienden maken aan de Hotelschool Maastricht. Je studeert, woont en werkt met studenten uit meer dan 35 verschillende landen. Je nieuwsgierigheid wordt geprikkeld wanneer je overeenkomsten en verschillen in elkaars cultuur ontdekt. Dat levert mooie momenten op! Leer over andere gewoontes en gebruiken en leg de basis voor een internationaal netwerk. Je doet ervaringen op die je je hele leven niet zult vergeten!

#

Omdat jíj het wilt

Op het moment dat je je aanmeldt via Studielink kies je voor de Nederlandstalige óf de Engelstalige opleiding van Hotelschool Maastricht. Daarna word je door ons aangesproken in het Nederlands óf Engels en doe je selectie in die taal. Maak een bewuste keuze. Tijdens het interview vragen we naar je motivatie voor de Engelstalige opleiding. Een goede oriëntatie is belangrijk. Let op, het is niet zo dat je bij één van de twee opleidingen Hotelmanagement meer kans maakt om aangenomen te worden. Kies voor wat bij je past, bereid je goed voor en overtuig ons van je keuze.

#

De volgende stap

Zijn we een match? Kom het te weten en volg ons webinar van 30 minuten, waarin je meer leert over onze opleiding en de toelating en selectie. Daarna ontvang je een uitnodiging voor het bijwonen van een open dag in Maastricht. 

Meld je aan voor het webinar
#
    Deel deze pagina
#

Meer informatie

Ben je enthousiast over onze opleiding Hotelmanagement en heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op. 

voorlichtinghmsm@zuyd.nl
study.hmsm@zuyd.nl 

 

Contact