kasteel - 1

Hospitality Consultancy

Vraagt u zich ook af hoe gastvrij uw organisatie is? Hoe gastvrij u en uw collega’s zijn? Niet alleen naar klanten, maar ook naar elkaar? Wat zou het effect zijn als uw organisatie permanent een hoog niveau van gastvrijheid realiseert?

Gastvrijheid is een belangrijke succesfactor voor bedrijven en organisaties. Hotel Management School Maastricht kan u helpen uw organisatie hiervan bewust te maken én u helpen te veranderen naar een organisatie die daadwerkelijk gastvrij is: high performance in hospitality. Samen met onze afdeling Hospitality Consultancy  zorgt u ervoor dat u het verschil kunt maken.

Alle diensten van Hospitality Consultancy zijn er op gericht om samen met u nieuwe hospitality concepten en oplossingen te ontwikkelen om de gastvrijheid in uw organisatie te optimaliseren. Met gastvrijheid bedoelen wij het omgaan met gasten op een manier die beleving bevordert. Een gastvrije benadering en houding zorgt ervoor dat de kwaliteitsbeleving toeneemt en daarmee het welbevinden van de gasten.

Gastvrijheid: advies loont! 

Hotel Management School Maastricht is al jarenlang een autoriteit op het gebied van gastvrijheid. Als geen ander hebben onze Hospitality Consultants dan ook de ervaring en skills om gastvrijheid in het DNA van uw organisatie te implementeren.

Wij zien onze opdrachtgevers als partners en willen met hen een duurzame lange termijn relatie opbouwen. Share the next step in hospitality is ons motto. Samen met u ontwikkelen wij nieuwe concepten en oplossingen om de gastvrijheid in uw organisatie te optimaliseren.

De ontwikkeling van een nieuw gastvrijheidsconcept betekent een ingrijpende verandering in het gedrag van mensen en de organisatiecultuur. Onze afdeling Hospitality Consultancy zet samen met u de route uit die zal leiden tot de gewenste verandering.

Onze diensten:

Hospitality consultants 
Hospitality training 
Hospitality coaching 
Hospitality events          

Contact 

Benieuwd wat de afdeling Hospitality Consultancy van de Hotel Management School Maastricht voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan voor meer informatie contact met ons op.

Contact: Margot Blijlevens  +31 (0)43 352 82 82 hospitalityconsultancy@zuyd.nl

Print deze pagina
Deel deze pagina