kasteel - 1

Contact & Route

Ook gastvrijheid binnen uw organisatie?

Gastvrijheid maakt ook in uw organisatie het verschil. Onze Hospitality Consultants bekijken graag vrijblijvend met u de mogelijkheden en kansen.

Contact: Margot Blijlevens +31 (0)43 352 82 82 hospitalityconsultancy@zuyd.nl

Routebeschrijving

Locatie

Onze afdeling Hospitality Consultancy levert haar diensten in heel Nederland. Maar ook op een eigen unieke locatie: het Teaching Hotel op de campus van de Hotel Management School Maastricht.

Inspirerende ontmoetingsplek
Het eeuwenoude kasteel ‘Château Bethlehem’ is omgebouwd tot unieke leeromgeving en inspirerende ontmoetingsplek. Met 26 design hotelkamers, een restaurant en bar en vergaderruimtes. De keuze voor het Teaching Hotel biedt u dé extra gastvrijheidsbeleving. Bovendien stappen deelnemers uit hun eigen werkomgeving. De impact van de trainingen wordt daardoor vergroot.

Alles onder één dak
Het Teaching Hotel biedt meerdere voordelen. Zeker als u voor een totaalprogramma gaat. ’s Ochtends volgen uw medewerkers in verschillende zalen trainingen op het gebied van gastvrijheid. In de middag nemen ze vervolgens deel aan een kookworkshop. Aan het diner schuiven ’s avonds ook uw relaties aan. Waarna iedereen overnacht in een unieke design hotelkamer. Het is maar een van de vele mogelijkheden.

Print deze pagina
Deel deze pagina