kasteel - 1

Hospitality Events

Door de rijke traditie van de Hotel Management School Maastricht, het instituut viert dit jaar haar 65 jarig bestaan,  is hospitality onze tweede natuur geworden, het zit in ons DNA. Gastvrijheid heeft veel verwantschap met het organiseren van evenementen.

Hospitality Events met een ‘edutainment’ karakter, een combinatie van educatie en entertainment. U kunt hierbij denken aan educatieve diners, teambuilding activiteiten, proeverijen, seminars en conferenties.

Wij adviseren ons Teaching Hotel Château Bethlehem of het nieuwe Beverage- en Gastronomy Lab voor al onze events.

Unieke locatie

Het eeuwenoude kasteel ‘Château Bethlehem’ is omgebouwd tot inspirerende ontmoetingsplek en unieke leeromgeving. Het Teaching Hotel beschikt over vergaderruimtes, een restaurant en bar en 26 design hotelkamers. Op deze unieke locatie ervaart u dé extra gastvrijheidsbeleving en wordt de impact van de trainingen vergroot, doordat deelnemers uit hun eigen werkomgeving stappen.

Het Teaching Hotel is zeer geschikt voor een totaalprogramma. Zo kunnen uw medewerkers in de ochtend in verschillende zalen een training op het gebied van gastvrijheid  volgen, in de middag deelnemen aan een kookworkshop en ’s avonds, samen met uw relaties, bij het diner aanschuiven. Overnachten kan iedereen in een unieke design hotelkamer.

Natuurlijk zijn er vele programma’s samen te stellen en is een evenement bij u op locatie ook altijd mogelijk. Ieder evenement wordt specifiek op uw wensen afgestemd.

Contact

Benieuwd wat ons team Hospitality Consultancy voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan voor meer informatie contact met ons op.

Contact: Margot Blijlevens +31 (0)43 352 82 82 hospitalityconsultancy@zuyd.nl

Print deze pagina
Deel deze pagina