kasteel - 1

Over ons

The Next Step in Hospitality is het motto van de Hotel Management School Maastricht, Take the Next Step voor studenten die het hotelschool onderwijs willen volgen, Feel the Next Step voor ons Teaching Hotel Château Bethlehem, dat een praktijkleeromgeving is voor onze studenten en waar gasten ondergedompeld worden in onze gastvrijheid. Share the Next Step is waar Hospitality Consultancy voor staat.

Onze missie

‘Share the next step in hospitality’ betekent voor ons het delen van onze expertise over gastvrijheid met de wereld om ons heen. Doel is om organisaties te helpen met het optimaliseren van hun gastvrijheid, zodat zij hun afnemers (klant, gast, patiënt) maximaal van dienst kunnen zijn. Omgekeerd nemen wij graag de actuele kennis uit deze organisaties mee terug naar de Hotelschool, om ons onderwijs en onderzoek up-to-date te houden.

Het team Hospitality Consultancy bestaat uit de volgende Hospitality Consultants:

v.l.n.r. 1e rij: Bart van Linder, Patrick Persijn, Francine Recca, Emily Teunissen, Jeroen Frerichs. 2e rij: Maarten Bos, Ilse Brommersma, Ton Stekelenburg.

Contact

Benieuwd wat onze Hospitality Consultants voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan voor meer informatie contact met ons op.

Contact: Margot Blijlevens +31 (0)43 352 82 82 hospitalityconsultancy@zuyd.nl

Print deze pagina
Deel deze pagina