kasteel - 1

Partners

Het team Hospitality Consultancy is trots om samen te werken met de volgende strategische partners:

  • Nyenrode Business Universiteit
  • Satelliet Meubelen
  • Managing Happiness
  • Crossmarks
  • Centrum Management Maastricht & VVV Maastricht

Nyenrode Business Universiteit

Nyenrode Business Universiteit en Hotel Management School Maastricht bundelen hun kracht om leiderschapsprogramma’s te ontwikkelen op het gebied van ‘Gastvrijheid’. "Dit thema blijkt een belangrijke factor te zijn in alle facetten van onze samenleving’’, zegt Maarten Bos, Hospitality Consultant. Vanuit deze samenwerking worden specifieke sectorgerichte programma’s, maar ook executive programma’s en in-company-trajecten aangeboden. Lees meer over de Masterclass Leidinggeven aan Hospitality.

Wil jij leiding geven aan succes? Stuur dan op echt gastvrij en mensgericht.
In samenwerking met Business Universiteit Nyenrode is er een uniek executive programma gecreëerd speciaal voor professionals die direct en indirect te maken hebben met klantbeleving binnen de eigen organisatie, zoals marketingmanagers, customer contact managers en ieder directielid of iedere manager die verantwoordelijk is voor (een deel van) de klantbeleving in uw organisatie. Wilt u uw kennis verrijken over the next step in innovatie op het gebied van hospitality en klantbeleving, dan is dit een uitstekende gelegenheid. Lees meer over het programma.

Satelliet Meubelen 

Al ruim 40 jaar geeft Satelliet Meubelen gastvrijheid een gezicht. Satelliet heeft in de loop van die tijd het vertrouwen van vele klanten weten te verdienen en zo een toonaangevende positie verworven in de hospitality markt. Naast de horeca is Satelliet actief in een groot aantal branches, waaronder de zorg en het onderwijs.
Anno 2014 heeft Satelliet vier inspirerende showrooms in Nederland. In Breda staat het hoofdkantoor. Één van de andere locaties bevindt zich in het Teaching Hotel, waar Satelliet een inspirerende en conceptuele showroom heeft ingericht. De ambitie van Satelliet Meubelen om voortdurend te innoveren vertaalt zich in Inspirium Hospitality Mall, een professioneel belevingscentrum van in totaal 7000 m2, waar 10 creatieve partners hun producten en diensten aanbieden.
Satelliet en Hospitality Consultancy zijn een partnership aangegaan om kennis over meubelen en inrichting succesvol te combineren met kennis over Hospitality.

www.satelliet.net

Managing Happiness 

Managing Happiness is gericht op het creëren van een positief organisatieklimaat waarin financiële performance en geluk hand in hand gaan. 
Vanuit Managing Happiness begeleidt Judith Becker managementteams bij hun strategievorming, coacht zij leidinggevenden, creëert zij bewustwording voor het onderwerp als spreker en heeft zij een toolbox ontwikkeld die leidinggevenden helpt om het managen van happiness in praktijk te brengen.
Sinds voorjaar 2014 zijn Hospitality Consultancy en Managing Happiness strategische partners. Het verwantschap tussen gastvrijheid en geluk is kraakhelder: gelukkige medewerkers stralen gastvrijheid uit, zijn gastvrij naar elkaar en presteren aantoonbaar beter.

http://www.managinghappiness.nl

Crossmarks 

Crossmarks is een strategisch retailadviesbureau waar Hospitality Consultancy sinds voorjaar 2014 actief mee samenwerkt om de gastvrijheidsbeleving in de Retail te versterken. Het bureau helpt retailers en merken om continu van nu te zijn en daarbij speelt hospitality in veel gevallen een belangrijke rol. Het bieden van een 9+ ervaring, waarbij klanten optimale service en aandacht ervaren, is volgens Crossmarks namelijk steeds belangrijker voor het succes van veel retailers. Samen hebben wij een Responsive Retail Scan© ontwikkeld, die ondernemers helpt om gastvrij èn succesvol te zijn.
Crossmarks helpt retailers en merken met vraagstukken op het gebied van visievorming, formuleontwikkeling, positionering, branding, design en communicatie. Dit doet het bureau onder andere voor: Jan Linders Supermarkten, Baderie, TUI Nederland, Arke, Fair Play Casino’s, Charles Vögele, Auping, Eneco, Louwman & Parqui (Toyota en Lexus) en Louwman Retail.

http://crossmarks.nl

Centrum Management Maastricht & VVV Maastricht 

Centrum Management Maastricht (CMM) en VVV Maastricht hebben gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Winkeliers en horecaondernemers worden ondersteund in de optimalisering van hun gastvrijheid via praktische tools en handige tips. Hotel Management School Maastricht werkt van harte aan dit streven mee en heeft daartoe op 14 mei 2014 het Convenant Gastvrij Maastricht ondertekend.  Vanuit dit convenant wil project Gastvrij Maastricht met de inzet van concrete middelen, die ook op de lange termijn effectief zijn, de gastvrijheidsbeleving versterken bij bezoekers en bewoners van de stad.

http://www.cmmaastricht.nl  | http://www.vvvmaastricht.nl

Contact 

Benieuwd wat onze Hospitality Consultants voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan voor meer informatie contact met ons op.

Contact: Margot Blijlevens +31 (0)43 352 82 82 hospitalityconsultancy@zuyd.nl

Print deze pagina
Deel deze pagina