kasteel - 1
agenda1
agenda2
agenda3

Agenda

Start Leergang Hospitality Innovator

Verzorgd door Hotel Management School Maastricht
Start najaar 2018

Doel van deze leergang is dat deelnemers zelfstandig een gastvrijheidsontwikkelingstraject kunnen opzetten en begeleiden in hun eigen organisatie als Hospitality Innovator op basis van de tools en kennis van de Hospitality Consultants van Hotel Management School Maastricht.

Voor meer informatie neem contact op met Hospitality Consultants of download de brochure.

Masterclass Leadership in Hospitality Innovation

Verzorgd door Hotel Management School Maastricht | Nyenrode
30 januari 2018 - introductieavond, landgoed Nyenrode te Breukelen
26 en 27 februari 2018 - Hotel Management School Maastricht, Maastricht
16 en 17 april 2018 - landgoed Nyenrode te Breukelen
28 mei 2018 - slotdag, nog te bepalen unieke locatie

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor directieleden, lijnmanagers en staffunctionarissen die van binnenuit of buitenaf geconfronteerd worden met de behoefte aan ontwikkeling van Hospitality (mensgerichte gastvrije klant-, gast- of patiëntrelaties) en op zoek zijn naar co-creatie van echte customer happiness om zo nog beter de kwalitatieve (klanttevredenheid) en kwantitatieve doelstellingen (resultaat) te realiseren.

Vragen? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen!

Masterclass Patiëntgerichte zorg

Verzorgd door Zorgvisie, Nyenrode Business Universiteit en Hotel Management School Maastricht
4 en 5 april 2018 - Nyenrode Business University

Iedereen heeft het erover. Sommige organisaties doen het al, sommigen zeggen dat ze het doen en de meeste organisaties denken dat ze het doen, de patiënt centraal stellen en patiëntgerichte zorg bieden.
De zorg kan op dit gebied veel leren van de hotelbranche. Door een unieke samenwerking tussen Zorgvisie, Nyenrode Business Universiteit en Hotel Management School Maastricht bieden wij je de mogelijkheid om ‘de patiënt centraal stellen" in praktijk te brengen. Hoe kun je zich als zorgprofessional inleven in de wensen en behoeften van de klant, jouw patiënt? Waarom is dit zo belangrijk? En hoe kun je nóg servicegerichter worden en zorgen voor een zo prettig mogelijk verblijf voor jouw patiënt in jouw zorginstelling?
Wil je jezelf inleven in jouw patiënt? Wil je jouw communicatieve vaardigheden naar jouw patiënt ontwikkelen? Wil je voelen wat een andere aanpak met jouw patiënt doet? Schrijf je dan nu in voor de Masterclass Patiëntgerichte zorg. Op neem contact op met de Hospitality Consultants.

Meer informatie?