kasteel - 1
agenda1
agenda2
agenda3

Agenda

Start Leergang Hospitality Consultant

Verzorgd door Hotel Management School Maastricht
Start najaar 2017

Doel van deze leergang is dat deelnemers zelfstandig een gastvrijheidsontwikkelingstraject kunnen opzetten en begeleiden in hun eigen organisatie als Hospitality Consultant op basis van de tools en kennis van de Hospitality Consultants van Hotel Management School Maastricht.

Voor meer informatie neem contact op met Hospitality Consultants.

Masterclass patiënt gerichte zorg

Verzorgd door Hotel Management School Maastricht | Nyenrode | Zorgvisie
11 en 12 oktober 2017

Brengt patiëntgerichte zorg in de praktijk. Een praktijkgerichte masterclass met veel voorbeelden en verhalen uit de dagelijkse zorgpraktijk. Leren van wat goed gaat. Hoe kunnen we dat toepassen in onze eigen organisaties.

Voor meer informatie en inschrijven kijk hier www.zorgvisie.nl/Academy/Patientgerichtezorg/ of neem contact op met de Hospitality Consultants.

Materclass Leiderschap in Hospitality Innovatie

Verzorgd door Hotel Management School Maastricht en Business Universiteit Nyenrode.
Leidinggeven aan het organiseren van succesvolle mensgerichte organisaties.
Maart 2018

Een unieke samenwerking met Business Universiteit Nyenrode. Verkrijg de nieuwste inzichten om uw eigen 9+ organisatie te creëren. Uw eigen persoonlijke ontwikkelingsreis als dienend leider, inspiratie van andere deelnemers uit andere industrieën. Praktische tips & tricks uit het werkveld door ondernemers die hun kennis graag delen. Deze hospitality masterclass wordt gegeven door topdocenten en professoren van Hotel Management School Maastricht en Business Universiteit Nyenrode. De Masterclass bestaat uit 2 blokken van 2 dagen en één terugkom dag

Meer informatie?