kasteel - 1
Hoe1

Coachspel

Het coachspel is een actieve vorm van intervisie coaching met uw collega’s op uw eigen competenties. Deze kunnen te maken hebben met gastgerichtheid maar dat hoeft niet. U praat met uw collega’s over waar u al heel goed in bent maar ook waar u nog in kunt groeien.

Praten over persoonlijke competenties is spannend, echt spannend. Daarom hebben de Hospitality Consultants van Hotel Management School Maastricht hier een werkvorm voor bedacht. Met het door onszelf ontwikkelde coachspel gaat u al snel zeer persoonlijk de diepte in en worden persoonlijke drijfveren en waardes zichtbaar. De werkvorm maakt het al spelenderwijs gemakkelijk om over uzelf te praten, u kwetsbaar op te stellen en u te laten coachen door uw collega’s. Zo kunt u straks nog meer gastgericht werken.

U kunt gebruik maken van de door ons benoemde gastgerichtheid competenties. Of u brengt uw eigen dingen in: 4 aspecten waar u al goed in bent en 4 competenties waarin u wilt groeien en coaching bij kunt gebruiken. U vertelt waarom u juist deze kaartjes kiest en geeft de ontwikkelingsrichting aan van de laatste tijd. Tot slot bepaalt u waar u aan wilt werken. Uw collega’s kunnen u dan coachen op de punten die u verder wilt ontwikkelen en u praktische tips geven hoe dit te doen. U loopt dan ook de deur uit met persoonlijke plannen om uw je gastgerichtheid competenties te werken.

Het coachspel duurt ongeveer 2,5 uur. U zit met 4 spelers rondom 1 bord.

Hospitality Consultancy ontwikkelde nog 15 andere werkvormen. U vindt ze in dit boekje dat u kunt downloaden.

Vragen? We nodigen u graag uit contact met ons op te nemen!