kasteel - 1
GVS

Gastvrijheidsscan

Als u een stap wilt maken naar een (nog) meer mensgerichte gastvrije organisatie heeft u inzicht nodig in onder meer de volgende zaken:

+ Hoe staat het met uw gastvrijheid?
+ Hoe kunt u een volgende stap maken in gastvrijheid?
+ Waar moet u in investeren om gastvrijheid op het gewenste niveau te krijgen en houden?

Met de Gastvrijheidsscan krijgt u heldere antwoorden op bovenstaande vragen. De scan is praktisch en doeltreffend en eenvoudig in te zetten.

Wat is de Gastvrijheidsscan?

De Gastvrijheidsscan onderzoekt de mensgerichte gastvrijheid van een team, afdeling of organisatie op 25 facetten verdeeld in 5 hoofdgroepen. Middels een zelf ontwikkelde unieke spelvorm kijken we naar de randvoorwaarden die nodig zijn om een mooie mensgerichte gastvrije werkplek te creëren. Een 9+ organisatie te zijn. Waar schittert u al in als het om gastvrijheid gaat? Waar kunt u nog verbeteren? Welke randvoorwaarden om gastvrijheid van een blijvend hoog niveau te kunnen bieden zijn goed ingevuld en welke nog niet? Bent u al een 9+ organisatie?

Door de unieke spelvormen vallen de inter-persoonlijke relaties weg. Er wordt een veilige sfeer gecreëerd van oprechte dialoog. Iedereen krijgt de ruimte zijn of haar mening te delen. Er vinden echte gesprekken plaats. U krijgt helder inzicht in hoe uw organisatie ervoor staat op het gebied van gastvrijheid. Ook hebt u direct door waar de sleutels tot succes liggen en welke verbeterpunten er nog zijn.

De Gastvrijheidsscan duurt over het algemeen 2 uur. Het maximaal aantal deelnemers is 12 personen. De scan is te gebruiken op elk niveau van de organisatie.

Hospitality Consultancy ontwikkelde nog 15 andere werkvormen. U vindt ze in dit boekje dat u kunt downloaden.

Vragen? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen!