kasteel - 1
Hospitality6
Hospitality5
Hospitality4

Hospitality Training

Als Hospitality Consultants hebben we een uitgebreid pakket aan (maatwerk) hospitality trainingen.

Hospitality training

Wij geloven dat gastvrijheidsontwikkeling een continu proces is. Daarom geven wij geen snelle Hospitality trainingen zonder fundament. Wij denken dat hospitality trainingen een van de kernactiviteiten zou moeten zijn van een organisatie. En dat het gehele opleidingshuis en de inhoud van de hospitality trainingen van een organisatie in dienst zouden moeten staan van het ontwikkelen van de kernwaarden waar mensgerichte hospitality deel van uit maakt.

3H in Hospitality trainingen

De 3Hs (Happiness, Hospitality en Human touch) vormen de basis van al onze hospitality trainingen. Bij ons gaat het niet om drie naast elkaar staande strategieën maar om één integrale aanpak. 

Hospitality training om het verschil te maken

Hospitality trainingen dienen te raken en een verschil te maken. Daarom hebben we een heel opleidingshuis ontwikkeld met allerlei speelse werkvormen die elk op zich een beleving zijn. U zou het een soort 'Efteling' kunnen noemen van werkvormen op het gebied van gastvrijheid. We hebben er een boekje van gemaakt dat u kunt downloaden. In het boekje vindt u onder meer 16 verschillende, door onszelf ontwikkelde werkvormen. Ze maken een bewezen impact en zijn inspirerend, soms ontroerend en bovenal mensgericht. 

Hospitality training op maat

Hospitality Consultancy ontwikkelt zelf de inhoud van alle hospitality trainingen, meestal op maat. Dat doen we omdat elke organisatie, of soms elk afzonderlijk team, verschillend is. Wij geloven dat elke organisatie andere behoeftes en wensen heeft en dus ook een andere aanpak behoeft om hospitality te ontwikkelen. 

Wilt u meer weten over wat wij doen en hoe we dat doen? Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen.