#

Partners

Als Hospitality Consultancy geven wij de voorkeur om zoveel mogelijk echt samen te werken. Niet alleen met onze opdrachtgevers maar ook met andere partijen in de markt. 

In onze ogen bereik je door duurzame partnerships een goede basis om te bouwen aan een optimale dienstverlening op het gebied van gastvrijheid en medewerkersgeluk. De partens waarmee wij graag werken kunnen aanvullend zijn op ons aanbod en waarmee we gezamenlijk naar buiten kunnen treden ieder met de specifieke kwaliteiten, kennis en ervaringen. 

#

Mens achter de patiënt

Een initiatief van studenten medische wetenschapen aan de Universiteit Maastricht. Onder het thema ‘interdisciplinaire samenwerking’ ontwikkelen ze programma's om de patiëntparticipatie en daarmee patiëntenzorg in Nederland te verbeteren. Van studenteninitiatief naar volwaardige stichting met gedegen trainingsprogramma’s. Wij ontwikkelen samen met hen programma’s en geven deze ook in diverse organisaties. Wij ondersteunen de studenten in de verdere ontwikkeling van henzelf en de stichting. 
www.mensachterdepatient.nl

#

Hevo

HEVO is een advies- en projectmanagementbureau in vastgoed. HEVO geeft resultaatsgaranties in onderwijs, zorg, sport en voor gemeenten en het bedrijfsleven. HEVO geeft inhoud aan huisvestingsplannen, ontwikkeling van vastgoed, nieuwbouw en herontwikkeling, neemt de verantwoordelijkheid, met als ultieme vorm Risicodragend Projectmanagement. Gezamenlijk geven wij inhoud aan het thema gastvrij bouwen en gastvrijheidsontwikkeling  als men het nieuwe gebouw betreedt, in gebruik neemt.  
www.hevo.nl

#

Van Hoeckel

Van Hoeckel is totaalleverancier van eten en drinken in de zorg. Gezamenlijk ontwikkelen en begeleiden wij trajecten rond gastvrijheidsontwikkeling in diverse zorginstellingen. 
www.vanhoeckel.nl

#

G-kracht Hospitality

G-kracht Hospitality begeleidt organisaties in het verankeren van continue kwaliteitsdenken in alle lagen van de organisatie. Samen met Hospitality consultancy zijn wij actief in de zorg en welzijn organisaties. G-kracht Hospitality met name gericht rond de thema's gastronomie, eten & drank concepten. 
www.g-krachthospitality.nl