#

Inzet studenten in projecten

Vernieuwend, onderscheidend en zeer verfrissend

Hospitality Consultancy is nauw verweven met het onderwijs van de Hotel Management School Maastricht. Als Hospitality Consultancy leunen wij op en gebruiken wij de theorieën, modellen, methodes en de onderzoeken vanuit het onderwijs om onze dienstverlening verder te ontwikkelen en om zo onze visie en werkwijze verder te onderbouwen en te (laten) valideren.   

Bijdragen aan onderwijs

Daarnaast geven wij ook workshops en gastcolleges. De hospitality consultants ontwikkelen mee aan het inhoudelijk curriculum van verschillende onderwijsmodules. Hiermee dragen wij bij aan de inbrengen van actuele praktijkcases en -ervaringen opgedaan in de recente praktijk. 

Daarnaast delen we veel van onze zelf ontwikkelde werkmethodes die we ook gebruiken in trainingen en workshops in organisaties, Hierdoor dragen we bij aan de verdere ontwikkeling van interactieve, leerzame en vernieuwende manieren van lesgeven.  

Inzet van studenten

Naast het inhoudelijk bijdragen aan het onderwijs zetten wij ook studenten in bij projecten. Dit wordt als vernieuwend, onderscheidend en zeer verfrissend ervaren door onze opdrachtgevers. Jonge professionals die met een positief kritische blik kijken naar uw organisatie en daar een wezenlijke bijdragen kunnen leveren aan het blijvend verbeteren van de gast-, patiënt- of klantgerichtheid.

Studenten kunnen onder andere ingezet worden bij onderzoek, coachen op de werkvloer, mystery guest visits of als management stagiair. 

Uiteraard niet alleen leerzaam voor de organisatie, maar ook voor de student. Zo geven wij de mogelijkheid om de student te laten ervaren hoe zaken gaan in de echte praktijk. Hoe de theorie uitwerkt in de praktijk van alle dag in deze turbulente, snel veranderende wereld. Studenten zijn dan ook heel enthousiast als ze de kans krijgen deel te nemen aan één van de projecten die we doen.

Het werken met studenten houdt ons overigens ook jong en scherp. Altijd goed om met een jeugdige, verfrissende blik bekeken te worden. Daar worden wij, als hospitality consultants, ook alleen maar beter van.  Wij onderkennen dan ook dat deze inzet van studenten een wezenlijk onderscheidend vermogen is van Hospitality Consultancy.   

Studenten 1.jpg

Wilt u ook onze studenten inzetten op een project? Neem dan contact op met ons secretariaat: hospitalityconsultancy@zuyd.nl of  +31 (0)6 245 855 09

Yura Lange - 3e jaars

"Samenwerken met de Hospitality Consultancy was een unieke kans. Zonder enige ervaring werd ik als derdejaarsstudent helemaal vrij gelaten in een project. Ze vertrouwden erop dat ik het goed zou doen. Er werd echt naar mijn mening geluisterd. Ik merkte dat mijn werk gewaardeerd werd. Hierdoor voelde ik mij onderdeel van het team, daar ben ik heel dankbaar voor."

Giel van de Laar - 4e jaars

"Ik heb mijn ervaringen binnen de Hospitality Consultancy als zeer leerzaam en inspirerend ervaren. Er werd in mij als student vertrouwd en geloofd en vanuit dit vertrouwen is een zeer prettige samenwerking binnen meerdere projecten ontstaan. Deze samenwerking heeft geresulteerd in mooie nieuwe connecties, extra kennis en ervaring en zelfs in een prachtige management-stage!"

Wout Witteveen - alumnus

"Hospitality, Happiness & Human Touch, de consultants leggen het uit door zelf het goede voorbeeld te geven in de organisaties waar ze komen. Ik heb veel geleerd over hoe gastvrijheid wordt ervaren, hoe geluk kan bijdragen aan werknemersbehoud en wat een gigantische impact de menselijke kant heeft in alle sectoren. De ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn stage, neem ik nu mee in werk dat ik doe."

Verbinding onderwijs en inzet studenten

Een onderscheidende factor van Hospitality Consultancy is onder andere de nauwe verbinding met het onderwijs  van Hotel Management School Maastricht en de unieke mogelijkheid om studenten in te zettten in onze projecten. Ook in uw organisatie kunnen eventueel studenten ingezet worden. 

Neem contact op