kasteel - 1
Transavia

Gastgericht reizen

Transavia is een budgetluchtvaartmaatschappij die in 1965 is opgericht. Al meer dan 50 jaar brengt Transavia de passagiers met veel plezier naar de mooiste zakelijke en recreatiebestemmingen in Europa. Transavia is onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep. Daarmee behoren ze tot de grootste luchtvaartgroep van Europa. Transavia vliegt vanaf de thuishavens Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven en voor charters vanuit enkele andere Nederlandse regionale luchthavens. In de winter verzorgen ze ook vluchten tussen luchthavens in het Alpengebied, België en Duitsland.

Transavia bied de passagiers een veelzijdig pakket vlucht- en reisgerelateerde producten en diensten zoals online een stoel reserveren, een hotel boeken, een auto huren en verzekeringen afsluiten. Aan boord kunnen passagiers tegen betaling snacks, (fris)dranken, handige of luxeartikelen voor onderweg en thuis aanschaffen.

Gastgericht reizen

Transavia ziet steeds meer concurrentie ontstaan. Zij ziet daarnaast dat het onderscheid niet meer wordt gemaakt op prijs, een schoon vliegtuig en op tijd vetrekken en aankomen. Het onderscheid wordt gemaakt door de medewerkers. Het zijn immers de medewerkers die de passagiers de 9+ momenten laten ervaren als ze in contact komen of gebruik maken van de diensten van Transavia. Daar maak je op dit moment echt het verschil mee.

Transavia heeft de Hospitality Consultants van Hotel Management School Maastricht benaderd om de cabin attendants, de 1 banders en 2 banders te begeleiden om 9+ ervaringen te kunnen realiseren bij passagiers. Wij zijn nu vast onderdeel van de Transavia Academy waarin we een volledige opleidingsdag vullen op het gebied van hospitality, leiding nemen en een 9+ ervaring creëren voor de passagier.