kasteel - 1
wat1
wat2
wat3

Wat

Hospitality Consultancy

Van advies tot uitvoering en van inspiratie tot coaching: Hospitality Consultancy van de Hotel Management School Maastricht is inzetbaar op alle vlakken. Wij leveren maatwerk en richten ons specifiek op uw probleem, vraag of wens. Om uw organisatie of bedrijf te laten excelleren op het gebied van gastvrijheid, zetten we onder meer onderstaande activiteiten in.

‘Share the next step in hospitality’ betekent voor Hospitality Consultancy het delen van kennis, ervaring, energie en waarden op het gebied van gastvrijheidsontwikkeling. Het doel van Hospitality Consultancy is om oprecht naar organisaties te luisteren en hen te helpen met het optimaliseren van hun gastvrijheid, klantvriendelijkheid of patiëntgerichtheid. Zodat zij hun afnemers (klanten, gasten, patiënten) maximaal van dienst kunnen zijn. Wij doen dit volgens ons 3H gedachtegoed. Omgekeerd delen wij graag de actuele kennis uit het werkveld met de Hotel Management School Maastricht om het onderwijs en onderzoek up-to-date te houden.

Wilt u weten wat wij voor uw organisatie of bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We maken graag kennis.


Hospitality Academy

Wij geloven dat gastvrijheidsontwikkeling continue de aandacht verdient. Beter nog, het zou een kernwaarde van iedere organisatie moeten zijn. Het gehele opleidingshuis van een organisatie zal dan ook in dienst staan van het ontwikkelen van de kernwaarden. En dus ook mensgerichte gastvrijheid, klantvriendelijkheid of patiëntenzorg. Om dit te ondersteunen ontwikkelen wij als Hospitality Consultancy zelf of in samenwerking met andere partijen leerprogramma’s. Hierin worden deelnemers geïnspireerd zelf actief aan de gang te gaan met mensgerichte gastvrijheidsontwikkeling in de eigen organisatie. Partners waarmee wij samenwerken zijn onder meer Nyenrode Business Universiteit, Zorgvisie, ESADE Business School in Barcelona en Oxford Brookes University, School of Hospitality Management.

Ga voor meer informatie over de leergangen en masterclasses naar de pagina Hospitality Academy.

Hospitality Interim Solutions

Wilt u ook uw bedrijf of organisatie mensgericht gastvrijer maken en meer rendement halen uit het ontwikkelen van hospitality? Een goed plan. Veel organisaties vinden het echter lastig om zelf te organiseren. Daarom biedt Hospitality Interim Solutions de mogelijkheid om op tijdelijke basis een ervaren, inspirerende organisator in huis te halen. Iemand die de integratie van hospitality in uw organisatie mogelijk maakt. Een 'make it happen manager' die betrokken is bij het ontwerp, de start, het organiseren, uitvoeren en verankeren van ‘gastvrijheid’.

Wilt u weten wat Hospitality Consultancy aan Interim Solutions biedt? Ga dan naar Hospitality Interim.  

Hospitality International Projects

Vanuit de buitenlandse markt is er een groeiende marktbehoefte aan Hospitality Consultancy en training. Wij spelen hier proactief op in onder de noemer Hospitality International Projects. Wij werken wereldwijd. Momenteel zijn we actief of actief geweest in onder andere: China, Georgië, Rwanda, Singapore en Spanje.

Nieuwsgierig naar wat we precies doen in het buitenland? U leest het op Hospitality International Projects.

Hospitality Inspiration Tours

Hospitality is in onze ogen wat je zelf ervaart, doet en ondergaat. Daarom organiseren wij Hospitality Inspiration Tours. Korte reizen waarin u zelf ervaart wat hospitality is en geïnspireerd raakt door ondernemers die hospitality overal in hun organisatie hebben doorgevoerd. Zij vertellen u ook hoe u dit binnen uw eigen bedrijf of organisatie kunt ontwikkelen. Een inspiratie tour is ook zeer geschikt teambuilding. Wij reizen van Maastricht tot Texel en kunnen uiteraard ook een tour op maat ontwikkelen.

Benieuwd of er een interessante tour voor u bij zit? Kijk dan snel op Hospitality Inspiration Tours.

Naast boventaande activiteiten heeft Hospitality Consultancy nog veel meer mogelijkheden. Neem contact met ons op om te bespreken wat het beste bij uw bedrijf of organisatie past. Samen versterken we uw business!