kasteel - 1
academy3
academy1
academy2

Academy

Of het nu gaat om mensgerichte gastvrijheid, – klantvriendelijkheid of – patiëntenzorg. Gastvrijheidsontwikkeling is geen eenmalige actie. Binnen de kernwaarden en het gehele opleidingshuis dient er continue aandacht voor te zijn. Om bedrijven en organisaties hierin te ondersteunen, ontwikkelen wij Hospitality trainingen, masterclasses en andere leerprogramma’s. Vanuit onze eigen afdeling Hospitality Consultancy of in samenwerking met andere partijen. Het doel: deelnemers inspireren om zelf actief aan de gang te gaan met mensgerichte gastvrijheidsontwikkeling in hun eigen organisaties.

Masterclass leidinggeven aan Hospitality

Een unieke samenwerking met Business Universiteit Nyenrode. Verkrijg de nieuwste inzichten om uw eigen 9+ organisatie te creëren. Uw eigen persoonlijke ontwikkelingsreis als dienend leider, inspiratie van andere deelnemers uit andere industrieën. Praktische tips & tricks uit het werkveld door ondernemers die hun kennis graag delen. Deze Hospitality training wordt gegeven door topdocenten en professoren van Hotel Management School Maastricht en Nyenrode. De Masterclass bestaat uit 2 blokken van 2 dagen en één terugkom dag

Meer informatie?

Masterclass Patiëntgerichte Zorg

Een unieke samenwerking tussen Zorgvisie, Business Universiteit Nyenrode en Hotel Management School Maastricht. Breng ‘de patiënt centraal stellen’ in praktijk en leer hoe u zich als zorgprofessional kunt inleven in de wensen en behoeften van uw patiënt. Waarom is dit zo belangrijk? Hoe kunt u nog servicegerichter en klantvriendelijker worden zodat het verblijf voor de patiënten in uw zorginstelling zo prettig mogelijk verloopt? Een praktijkgerichte masterclass met veel voorbeelden en verhalen uit de zorgpraktijk. De focus ligt op wat we kunnen leren van dat wat er goed gaat en hoe we dat kunnen toepassen in onze eigen praktijk. De masterclass duurt 2 aaneengesloten dagen.

Meer informatie?

Leergang Hospitality Consultant

De Hotel Management School Maastricht organiseert samen met haar opdrachtgevers de leergang Hospitality Consultant. Doel van deze opleiding is dat deelnemers zelfstandig een gastvrijheidsontwikkelingstraject kunnen begeleiden in hun eigen organisatie als Hospitality Consultant op basis van de 3H-visie. Indien nodig en gewenst maken ze hierbij gebruik van de bijbehorende toolbox. Deze Hospitality training neemt 6 dagen in beslag, verspreid over circa 6 maanden.

Meer informatie?

Masterclass Gastvrije Zorg

Door een samenwerking tussen John Hokkeling, Hotel Management School Maastricht en het Magazine Gastvrije Zorg is er een Masterclass Gastvrije zorg ontwikkeld. De hospitality training is bedoeld voor managers en teamleiders in de zorg die in hun werkomgeving bezig zijn of willen starten met gastvrijheid. U werkt aan uw persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van uw directe omgeving, team, afdeling of organisatie. Praktisch en direct toepasbaar. Bijzonder aan deze masterclass is dat u steeds op een andere gastvrije locatie komt. De masterclass bestaat uit 6 afzonderlijke bijeenkomsten (1 per maand).

Meer informatie?