kasteel - 1
tour1
tour2
tour3

Inspiration Tours

In onze ogen is hospitality iets dat u zelf moet ervaren, doen en ondergaan. U moet het proeven, ruiken en voelen. Het moet al uw zintuigen in beweging zetten. Daarom organiseren wij Hospitality Inspiration tours. Korte reizen om zelf hospitality te ervaren en geïnspireerd te raken door ondernemers die hospitality tot in het kleinste detail hebben doorgevoerd in hun organisatie. Van hen hoort en leert u hoe u gastvrijheid kunt ontwikkelen en toepassen in uw eigen organisatie.

Tijdens de Hospitality Inspiration tours doet u kennis en inspiratie op. U kunt de tours ook uitstekend inzetten voor teambuilding. De tours worden altijd op maat ontwikkeld en zijn gericht op de wens en achtergrond van de deelnemers.

Inspiratie Zuid-Limburg

Ervaar ons eigen Teaching Hotel Chateau Bethlehem dat wordt gerund door 1e jaar studenten van de Hotel Management School Maastricht. Alleen al het slapen in de unieke design kamers van bekende en opkomende ontwerpers is een inspirerende ervaring. Ook het restaurant is een bezoek meer dan waard. Het Teaching Hotel beschikt tevens over enkele ontmoetingszalen waar workshops gegeven kunnen worden al dan niet gericht op hospitality. Download het Boosts boekje voor voorbeelden van workshops.

Het Teaching Hotel kan ook worden gebruikt als uitvalsbasis voor de inspiratie tour in Zuid Limburg. U kunt bijvoorbeeld naar het unieke innovatieve Kruisheren Hotel, de Chateaux van alumnus en top gastheer Camille Oostwegel of de innovatieve, biologische Gulpener brouwerij. Daarnaast zijn er nog talrijke andere inspirerende locaties in Zuid-Limburg. Het programma stellen we elke reis persoonlijk voor u samen.

Inspiratie Texel

Texel ervaren in zijn puurste vorm. Natuur, stilte, zee, strand, culinaire hoogstandjes. Dat is wat onze Texel Inspiration tour u biedt. Ruik de zee, struin over het strand en ploeg door de duinen. U wordt begeleid door bewoners van het eiland zelf. Ideaal voor inspiratiedagen, teambuilding, strategische sessies of coachingsbijeenkomsten.

Tijdens de tour kunt u diverse activiteiten ondernemen zoals oesters rapen, garnalen vissen, schilderen of kaas maken. U doet inspiratie op bij plaatselijke gastvrije ondernemers tijdens een bezoek aan bijvoorbeeld een kaasmakerij, bierbrouwerij of gin stokerij. Er is genoeg te beleven en te ervaren op dit mooie unieke eiland. Uiteraard kunnen wij als Hospitality Consultancy gerichte invulling geven aan bepaalde dagdelen. Bijvoorbeeld in de vorm van workshops, trainingen of coachingssessies. Download het Boosts boekje voor voorbeelden.

Wil je meer informatie over wat wij zouden kunnen betekenen in het samenstellen van je eigen persoonlijk inspiration tour voor jouw organisatie neem dan contact met ons op. Wij vertellen er graag meer over.