kasteel - 1
interim

Interim Solutions

Wilt u uw bedrijf of organisatie ook mensgericht gastvrijer maken? Of meer rendement halen uit het ontwikkelen van hospitality? Met Hospitality Interim haalt u op tijdelijke basis een ervaren en inspirerende ontwikkelaar in huis. Deze ontwikkelaar maakt integratie van gastvrijheid in uw organisatie mogelijk, iets wat voor velen lastig is om zelf georganiseerd te krijgen. U mag rekenen op een doortastende 'make it happen manager' die zorgt dat u stappen maakt met gastvrijheidsontwikkeling.

Onze interim ontwikkelaars hebben ervaring in het hele traject: van het vormgeven en adviseren tot het uitvoeren en borgen van mensgerichte gastvrijheid. Wij adviseren u graag op projectbasis bij de diverse activiteiten rond gastvrijheid, klantvriendelijkheid of patiëntgerichtheid. Na de eerste ideeën en het ontwerp gaan we vooral ‘doen’. Onze insteek is dat het niet van ‘boven’ naar ‘beneden’ opgelegd moet worden door het management. Daarom hanteren wij de aanpak van ‘beneden’ naar ‘boven’ met volledige steun en toewijding van het management. Zo wordt het gedragen vanuit alle medewerkers door alle lagen van de organisatie heen.

Wilt u uw organisatie gastvrijer maken en kunt u daar wat hulp bij gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. Naast Interim Hospitality management kunt u bij ons ook terecht voor Hospitality Consultancy en Hospitality trainingen. 

Vragen? We nodigen u graag uit contact op te nemen met hospitalityconsultancy@zuyd.nl.