kasteel - 1
Rwanda
Rwanda
Rwanda
Rwanda

International Projects

Nationaal en internationaal is er een groeiende behoefte aan consultancy & training rond het thema hospitality. Natuurlijk delen wij onze kennis en ervaring ook in het buitenland. Dit doen we proactief onder de noemer Hospitality International Projects. Onder meer in onderstaande landen zijn we momenteel actief of actief geweest.

China

In China zijn wij actief om jonge hospitality ondernemers verder de onderwijzen op het gebied van leiderschap en hospitality. China is zich momenteel enorm aan het ontwikkelen op het gebied van hospitality. Ze maken daar graag gebruik van onze ervaring en kennis op het gebied van verantwoorde bedrijfsvoering, leiderschap en  gastronomie. We leren van elkaar door in Beijing een Executive programma voor lokale horeca ondernemers aan te bieden, maar ook door deze ondernemers in Maastricht te verwelkomen en kennis te laten maken met Nederlandse ‘best practices’.

Georgië

De Free University in Georgië heeft ons benaderd om een 2-weeks hospitality / hotelmanagementprogramma op te zetten. Van klantreis tot praktische do’s en dont’s in hospitality en hotelmanagement. Over leiderschap in hospitality, houding en gedrag gekoppeld aan de theorie over hotelmanagement.

Rwanda

Dit project is onderdeel van een groter ontwikkelingshulpprogramma van NUFFIC en Mott McDonald. Wij zijn gevraagd om een 2-weeks programma te verzorgen voor docenten en staf van een hotelschool in Rwanda. Het hospitality managementprogramma is hervormd naar een competentiegerichte opleiding. Wij hebben daar geadviseerd rond het samenstellen van het curriculum. Daarnaast hebben we docenten handvaten aangereikt en laten ervaren hoe ze deze vorm van onderwijs kunnen hanteren op hun eigen school. Wat wordt er verwacht van een student en wat wordt er verwacht van een docent?

Spanje

Een grote ondernemersvereniging in Marbella heeft ons verzocht een hospitality management executive course samen te stellen. Deze 1-weekse management executive course gaat vooral over foodservice, leadership, hospitality & destination marketing en social media.

Wilt u meer informatie over wat wij in een internationale context voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u er graag mee over.