Kasteel park

Bacheloropleiding

Hotel Management School Maastricht:
Take the next step in hospitality …

Voel je je aangetrokken tot de ‘wereld van de hospitality’? Ben je sociaal en communicatief? Houd je van organiseren en leiding geven? Wil je onderzoeken wat échte gastvrijheid inhoudt? Dan dagen wij je uit om jouw ’next step in hospitality’ te zetten en je aan te melden bij de Hotel Management School Maastricht.

Met het diploma van onze vierjarige bachelor in hotelmanagement op zak maak je een prima start op de arbeidsmarkt. Of je nu de ambitie hebt om een hotel te managen, een eigen bedrijf te starten of aan de slag te gaan in een van de vele andere organisaties waar gastvrijheid een belangrijke rol speelt.

Plein voor Teaching Hotel

Ambitieus

De Hotelschool selecteert ambitieuze studenten met passie voor gastvrijheid. We leggen de lat hoog en vragen van onze studenten dat zij verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leerproces. Daarbij mogen ze wel rekenen op persoonlijke begeleiding.

Tweetalig programma

Omdat we ons richten op de internationale hotellerie, verzorgen we onderwijs in twee talen. De eerste twee jaren onderscheiden we nog een Nederlands en Engels programma. In de tweede fase van de opleiding schakelen we gaandeweg over op het Engels en werken de Nederlandse en internationale studenten samen aan projecten.

Wil je na het halen van je bachelordiploma nog verder studeren dan kan dat natuurlijk. Meer informatie hierover vind je op na je studie - verder studeren.

Print deze pagina
Deel deze pagina