Kasteel park

Na je studie

Carrièreperspectief

Afgestudeerden van de Hotel Management School Maastricht vinden over het algemeen snel een baan. Dat komt vooral omdat zij in de gastvrijheidbranche herkend worden als goede medewerkers met een uitstekende attitude en een degelijke basiskennis. Hierdoor zijn ze breed inzetbaar.

Diverse branches

Naar welk land ter wereld je ook reist: overal kom je alumni ‘uit Maastricht’ tegen. Velen bekleden managementfuncties in de internationale hotellerie. Maar ook buiten de hotellerie zijn onze studenten veelgevraagd: in management- en adviesfuncties, bij zorginstellingen of dienstverlenende bedrijven, in de congres- en tentoonstellingsbranche en in de financiële dienstverlening. Banken en verzekeringsmaatschappijen selecteren onze studenten vanwege hun klantgerichte attitude. Kijk maar eens welke functies onze afgestudeerden zoal bekleden.

Zelfstandig ondernemer

Je kunt je na de Hotelschool ook vestigen als zelfstandig ondernemer. Met je diploma voldoe je aan de eisen van handelskennis en vakbekwaamheid voor de vestiging of overname van een horeca- of slijtersbedrijf.

Internationale carrière

Als je een internationale carrière ambieert, kun je bij veel hotelketens terecht voor een manager in training programma. Elk jaar komen vertegenwoordigers van verschillende hotelketens naar de Hotelschool om voorlichting te geven over de carrièremogelijk- heden binnen hun bedrijven.

Verder studeren

Je kunt er ook voor kiezen om verder te studeren:
doorstuderen aan een universiteit
• Master Facility and Real Estate Management

Print deze pagina
Deel deze pagina