Kasteel park

Collegegeld

Het collegegeld voor het academische jaar 2020-2021 bedraagt € 9.950 (voor zowel EU studenten als niet-EU studenten). Het collegegeld kan in één keer of in 10 termijnen van € 995 (+ € 24 administratie kosten) betaald worden (mits je een SEPA bankrekening hebt).

Het collegegeld is inclusief:

  • (Gast)colleges en workshops;
  • een studiereis naar Londen (tickets, hotel & ontbijt en welkomstdiner);
  • toegang tot Zuyd Hogeschool en de University of Greenwich faciliteiten.

Bijkomende kosten voor eigen rekening:

  • Literatuur (ongeveer € 500,-)
  • Visa om te studeren in Nederland. Voor de studiereis naar Londen (indien nodig) heb je ook een visum nodig. Gelieve dit visum online aan te vragen via UK Visa website. Je zult dan doorverwezen worden naar de website van het bezoekerscentrum om een afpraak te maken.
  • Kosten van levensonderhoud.

Beurzen

Voor beurzen verwijzen we de kandidaten graag door naar Nuffic - de organisatie voor internationalisering van het onderwijs in Nederland. Zij hebben een handige tool, the Grantfinder, een snelle en gemakkelijk te gebruiken zoekmachine voor beurzen. Studenten kunnen de Grantfinder gebruiken om te zoeken naar 'studiebeurzen' voor hun studie in Nederland. Ook de IFMA foundation biedt meerdere studiebeurzen aan. Daarnaast adviseren we je om op zoek te gaan naar beurzen van je lokale overheid of particuliere beurzen.

Uitstelbeleid

Als je het programma niet kunt volgen in het jaar dat je geselecteerd bent, kun je een verzoek indienen om je plaatsing uit te stellen naar het volgende jaar. Als dit voor jou geldt, stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar masters.hmsm@zuyd.nl. Houd er rekening mee dat we een uitstel van hooguit twee jaar accepteren.

Print deze pagina
Deel deze pagina