Kasteel park

Collegegeld

Het collegegeld voor het academische jaar 2018-2019 bedraagt € 9.500,-. Het collegegeld kan in één keer of in 12 termijnen van € 800,- betaald worden.

Het collegegeld is inclusief:

  • (Gast)colleges en workshops
  • Een studiereis naar Londen (tickets, hotel & ontbijt en afscheidsdiner)
  • Toegang tot Zuyd Hogeschool en de University of Greenwich faciliteiten

Bijkomende kosten voor eigen rekening:

Beurzen

Voor beurzen verwijzen we de kandidaten graag door naar de IFMA Foundation Scholarship Program. Deze organisatie kent meerdere beurzen toe aan excellente FM studenten. Meer informatie vind je op hun website. Daarnaast verwijzen we de kandidaten graag door naar Nuffic - De organisatie voor internationalisering van het onderwijs in Nederland. Zij hebben een handige tool, the Grantfinder, een snelle en gemakkelijk te gebruiken zoekmachine voor beurzen. Studenten kunnen de Grantfinder gebruiken om te zoeken naar financiering voor hun studie in Nederland. Daarnaast adviseren we je om op zoek te gaan naar beurzen van je lokale overheid of particuliere beurzen.

Uitstelbeleid

Als je het programma niet kunt volgen in het jaar dat je geselecteerd bent, kun je een verzoek indienen om je plaatsing uit te stellen naar het volgende jaar. Als dit voor jou geldt, stuur dan zo snel mogelijk een email naar masters.hmsm@zuyd.nl. Houd er rekening mee dat we een uitstel van hooguit twee jaar accepteren.

Print deze pagina
Deel deze pagina