Kasteel park

Toelatingseisen

De master Facility and Real Estate Management heeft een selectieprocedure. We accepteren ongeveer 15 studenten per jaar. De master heeft één startmoment per jaar, in september. Aanmeldingen voor de master worden het hele jaar rond geaccepteerd.

We adviseren internationale kandidaten, die een visumaanvraag moeten doen, zich aan te melden vóór 1 juni en EEA studenten zich aan te melden vóór 1 juli, zodat hun aanmelding voor de start van het studiejaar verwerkt kan worden.

Kandidaten hoeven geen toelatingskosten te betalen, diploma’s kunnen gratis worden geëvalueerd door onze toelatingscommissie.

Iedere kandidaat is verplicht zich aan te melden via Studielink en moet de volgende documenten (als een set) aanleveren aan masters.hmsm@zuyd.nl om overwogen te worden voor de selectieprocedure:

  • Een kopie van een diploma of transcript van een 3 jarige/180 credits relevante Bachelor opleiding in Facility Management, Vastgoed, International Business, Business Administration, Hotel Management, Hospitality Management of Built Environment.
  • Bekwaamheid in Engels. Omdat het programma in het Engels wordt gegeven moeten studenten hun level van Engels kunnen bewijzen door middel van een IELTS of TOEFL certificaat. De vereisten zijn: IELTS 6.0 of TOEFL 550, TOEFL Computer-based, 79-80 IBT, een Cambridge Advance examen of een alternatief certificaat van C1 level Engels uitgegeven door de academische secretaris van de universiteit. (Houd er rekening mee dat originele certificaten verschaft moeten worden voor de start van het programma) (Wanneer je denkt dat je in aanmerking komt voor een vrijstelling van de Engelse bekwaamheidseis, kun je dit beargumenteren tegenover de selectiecommissie tijdens het intake gesprek.)
  • Kopie van je paspoort
  • Eén pasfoto
  • Motivatiebrief
  • Twee referentie brieven (bijvoorbeeld van een werkgever of academisch personeel).

Op basis van de verstrekte informatie zal de universiteit een eerste beoordeling maken en een persoonlijk interview plannen (als het nodig is via de webcam) met de selectiecommissie. Na het interview worden kandidaten beoordeeld op hun diploma’s, niveau van Engels, referenties, motivatiebrief en presentatie tijdens het interview.
 

Print deze pagina
Deel deze pagina