Kasteel park

Een verhaal van twee steden

De universitaire Master Innovative Hospitality Management bied je de mogelijkheid om in twee verschillende steden te wonen tijdens het programma. Tevens krijgen de studenten de kans om een internationale stage te lopen (wereldwijd, afhankelijk van visumvereisten).

Barcelona

Het eerste academische blok vindt plaats in Barcelona. Kosmopolitisch, modern, gastvrij: Barcelona is het allemaal. Geschiedenis, design, vrije tijd, de oceaan, een ongelooflijk cultureel erfgoed en bovenal een dynamische, creatieve cultuur: een perfecte setting voor zaken ... en plezier.

Barcelona is modern en vooruitstrevend. De stad is zowel eigentijds als doordrenkt van traditie. Barcelona is uitgegroeid tot één van de meest gewilde toeristische bestemmingen, bezocht door mensen die op zoek zijn naar onvergetelijke ervaringen.
 
Een eersteklas stad voor professionals, bekend om innovatie en deuren die openstaan voor diversiteit, waardoor het de favoriete bestemming is voor bedrijven en evenementen. Het is zonder twijfel een actieve stad met een open en warm karakter.
 
Vanwege zijn lange geschiedenis en ervaring is Barcelona de ideale locatie voor professionele toerisme opleidingen.

Maastricht

Het tweede academische blok vindt plaats in Maastricht. De stad werd gesticht door de Romeinen als Mosae Trajectum, gelegen op een strategisch kruispunt van verkeersroutes en de Maas. Tegenwoordig is de oudste stad van Nederland één van de meest favoriete studentensteden van het land.

De levensstijl en de concentratie van bars en restaurants in het historisch centrum geven Maastricht een sfeer die atypisch is voor de noordelijke helft van Europa.
 
Maastricht is altijd een kruispunt geweest voor reizigers en een stad die de moeite waard is om te verblijven. België en Duitsland zijn letterlijk een fietstocht verwijderd van het stadscentrum.
 
De stad is verder een ideale startplaats voor uitstapjes naar grote Europese steden, zoals Amsterdam, Keulen, Brussel of zelfs Parijs.

Print deze pagina
Deel deze pagina
Maastricht is a vibrant student city. View an impression.

Suyash about the Maastricht Experience