Kasteel park

De campus van Hotel Management School Maastricht heeft slechts een beperkt aantal kamers beschikbaar. Er is wel een pension beschikbaar. Neem voor meer informatie over de beschikbaarheid contact op met ons Campus Team.

Als alternatief verwijzen wij je graag naar de volgende websites voor meer informatie over huisvesting:


Een GMAT of een pre-master is niet specifiek vereist voor de Master Innovative Hospitality Management. Raadpleeg de toelatingseisen voor de exacte voorwaarden om toegelaten te worden tot de Master.
 


Nee, er is geen maximum leeftijd voor de Master Innovatief Gastvrijheid Management. Een klas is een mooie mix van verschillende nationaliteiten, leeftijden en achtergronden. Dit creëert een interessante en open dynamiek tijdens lessen. 


Maastricht is een karakteristieke stad met een rijke, oude historie en cultuur. Bovendien is het de meest internationale studentenstad van Nederland. Zie voor een korte inleiding de video van MyMaastricht en de introductie van Zuyd Hogeschool over het studentenleven in het prachtige Maastricht.


De website ‘studeren in Nederland’ geeft een handig overzicht van alle belangrijke zaken waarmee je rekening moet houden bij een studie in Nederland, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Raadpleeg voor meer informatie hun website.


Print deze pagina
Deel deze pagina