Kasteel park

Open Dagen

Ongeveer twintig keer per jaar organiseren we een Open Dag, steeds op een woensdagmiddag.
Je bent van harte welkom om de Hotel Management School Maastricht te bezoeken en kennis te maken met studenten en docenten. Je krijgt een presentatie over vier jaar studie en een rondleiding door het schoolgebouw, de campus en ons Teaching Hotel Chateau Bethlehem. Op deze manier kun je je goed oriënteren en een weloverwogen keuze maken voor je vervolgstudie. 

Helaas zijn onze Nederlandstalige Open Dagen voor dit jaar volgeboekt. Volgend schooljaar 2019-2020 organiseren we wederom een twintigtal open dagen. De data zullen we voor de zomervakantie publiceren op deze pagina. Wel is er nog plek bij onze Internationale Open Dagen. Deze Open Dagen zijn gelijk van opzet als de Nederlandstalige Open Dagen, alleen zal de voertaal Engels zijn. Ook voor deze Internationale Open Dagen kun je je van tevoren aan te melden via ons reserveringssysteem (kies dan wel bij taal Engels).

En het is natuurlijk niet hetzelfde als een Open Dag bezoeken, maar de video Virtual Open Day geeft een goed beeld van onze school.

Uiterste aanmelddatum

Aanmelden voor studiejaar 2019-2020 kan via www.studielink.nl vanaf 10 oktober 2018.
De uiterste aanmelddatum is 1 mei 2019. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans dat je wordt geplaatst in het instroommoment van je voorkeur (september of februari).

Open Dag lunch

Graag willen wij je attenderen op de mogelijkheid om het Teaching Hotel te beleven tijdens een speciale tweegangen Open Dag lunch voor € 17,50 per persoon. Deze lunch vindt plaats om 12.00 uur, voorafgaand aan de Open Dag. Als je hier gebruik van wilt maken, kun je dit aangegeven via een optie bij jouw aanmelding voor de Open Dag.

Internationale Open Dagen 

Wegens een steeds groter wordende belangstelling voor onze Engelstalige bachelor, organiseren we ieder jaar zes Internationale Open Dagen. De data voor de Internationale Open Dagen in studiejaar 2018-2019 zijn:

  • maandag 12 november 2018 (tevens Virtual Open Day, livestream Facebook)
  • maandag 10 december 2018
  • maandag 25 februari 2019
  • maandag 25 maart 2019
  • maandag 15 april 2019 (tevens Virtual Open Day, livestream Facebook)
  • maandag 6 mei 2019

Deze Open Dagen zijn gelijk van opzet als de Nederlandstalige Open Dagen, alleen zal de voertaal Engels zijn. Ook voor deze Internationale Open Dagen kun je je van tevoren aan te melden via ons reserveringssysteem (kies dan wel bij taal Engels).

Print deze pagina
Deel deze pagina