Kasteel park

Open Dagen

Ongeveer twintig keer per jaar organiseren we een Open Dag, steeds op een woensdagmiddag.
Je bent van harte welkom om de Hotel Management School Maastricht te bezoeken en kennis te maken met studenten en docenten. Je krijgt een presentatie over vier jaar studie en een rondleiding door het schoolgebouw, de campus en ons Teaching Hotel Chateau Bethlehem. Op deze manier kun je je goed oriënteren en een weloverwogen keuze maken voor je vervolgstudie. 

De belangstelling voor onze Open Dagen is groot. We vragen daarom je van te voren aan te melden via ons reserveringssysteem.

En het is natuurlijk niet hetzelfde als een Open Dag bezoeken, maar de onderstaande video Virtual Open Day geeft een goed beeld van onze school.

Uiterste aanmelddatum

Aanmelden voor studiejaar 2020-2021 kan via www.studielink.nl vanaf 10 oktober 2019.
De uiterste aanmelddatum is 1 mei 2020. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe groter de kans dat je wordt geplaatst in het instroommoment van je voorkeur (september of februari).

Open Dag lunch

Graag willen wij je attenderen op de mogelijkheid om het Teaching Hotel te beleven tijdens een speciale tweegangen Open Dag lunch voor € 17,50 per persoon. Deze lunch vindt plaats om 12.00 uur, voorafgaand aan de Open Dag. Als je hier gebruik van wilt maken, kun je dit aangegeven via een optie bij jouw aanmelding voor de Open Dag.

Internationale Open Dagen 

Wegens een steeds groter wordende belangstelling voor onze Engelstalige bachelor, organiseren we ieder jaar zes Internationale Open Dagen. De data voor de Internationale Open Dagen in studiejaar 2019-2020 worden vóór de zomervakantie bekend gemaakt.

Deze Open Dagen zijn gelijk van opzet als de Nederlandstalige Open Dagen, alleen zal de voertaal Engels zijn. Ook voor deze Internationale Open Dagen kun je je van tevoren aan te melden via ons reserveringssysteem (kies dan wel bij taal Engels).

Print deze pagina
Deel deze pagina