60-jarig bestaan HHM

Betrokken blijven

Het is op verschillende manieren mogelijk om betrokken te blijven. De Hotelschool hecht hier grote waarde aan. Immers niemand kent de wensen van de studenten zo goed als jij! Niemand kan de eisen die de maatschappij aan hotelschoolstudenten stelt beter vertalen dan de afgestudeerden!

Zo maakt de Hotelschool per onderwijsmodule gebruik van klankbordgroepen. Een klankbordgroep denkt vanuit de praktijk mee bij het samenstellen van het lesaanbod. Alumni maken deel uit van de klankbordgroepen.

Een belangrijk onderdeel van het onderwijssysteem vormen de gastcolleges. Je herinnert je ze zelf nog wel, de levendige verhalen uit de praktijk. Wij nodigen je graag uit om vanuit jouw ervaring en bedrijf bij te dragen aan de vorming van de student.
Leren doe je niet uit boeken alleen. De praktijkervaring die de hotelschoolstudent tijdens de verschillende stages opdoet, wordt gewaardeerd door bedrijven. Bovendien is het aanbieden van een stageplaats een leuke manier om bij te dragen aan de ontwikkeling van de hotelschoolstudent en contact te houden met de Hotelschool.

Drie maal per jaar verschijnt Fundament. Fundament is een uitgave van de Hotelschool en schrijft over en voor afgestudeerden. In Fundament kun jij jouw verhaal vertellen. Ook is het mogelijk om als redactielid bij te dragen aan de totstandkoming ervan.

Een opdracht als hospitality onderzoeksproject? Het mes snijdt aan twee kanten!

Heb jij interesse om bij te dragen aan de Hotelschool, neem dan contact op met Leonne Huveners.

Print deze pagina
Deel deze pagina