60-jarig bestaan HHM

FAQ

Ga naar inloggen en vul je gebruikersnaam in. Klik op 'log in'. Volg de instructies die verschijnen.


Het kan gebeuren dat je niet kunt inloggen, omdat jouw computer geen 'cookies' accepteert. Je kunt dit verhelpen door je computer hierop in te stellen. Ga naar je Internet Explorer en klik op 'Extra / Tools' op de menubalk. Je kiest hier voor het subitem 'Internet options / Opties'. Ga nu naar het tabblad 'Privacy'. Klik op 'Sites'. Voer bij 'Address of website' in 'zuyd.nl' (zonder aanhalingstekens) en klik op 'Allow'. Klik nu steeds op 'Ok' totdat je de instellingen hebt verlaten. Je kan nu inloggen.

Van de hotelschool heb je een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Mocht dit nog niet zo zijn, dan dien je bij het aanmelden je gebruikersnaam te vervangen door je e-mailadres. Vervolgens heb je de mogelijkheid om zelf een wachtwoord te kiezen. Lukt het niet om in te loggen met de ontvangen gebruikersnaam en wachtwoord, neem dan contact op met Leonne Huveners.

Wachtwoord vergeten? Ga dan naar inloggen. Als je probeert in te loggen met een onjuist wachtwoord, vraagt de website of jij jouw wachtwoord bent vergeten. Volg de stappen.1 | 2Print deze pagina
Deel deze pagina