Kasteel Paleis

Voor bedrijven

Maak gebruik van de expertise van Hotel Management School Maastricht voor uw organisatie. Bijvoorbeeld om uw medewerkers op te leiden of uw bedrijf verder te ontwikkelen. U kunt natuurlijk ook bij de hotelschool terecht voor de inzet van studenten bij stages of voor managementprojecten.

hospitality projects

Uitvoeren van onderzoek

In de eerste helft van het vierde studiejaar zijn de studenten actief met managementprojecten. In groepen van circa vijf personen werken ze gedurende 20 weken aan het oplossen van een reëel management-probleem van externe opdrachtgevers, die een relatie hebben met de gastvrijheidsindustrie.

Het kan dan bijvoorbeeld gaan om conceptontwikkeling, markt-onderzoek, een onderzoek op het gebied van finance of human resource management, het opstellen van een business case of een doorlichting met aansluitend een adviestraject. De opdrachtgever betaalt een bedrag van minimaal € 2.750 aan de hotelschool. De school zorgt voor adequate begeleiding.

Indien u interesse heeft in het laten uitvoeren van een management-project voor uw organisatie, kunt u contact opnemen met één van de volgende personen:

Management Projecten
de heer Van Heteren

frans.vanheteren@zuyd.nl
Hotelmanagement
mevrouw Van Dongen
josje.vandongen@zuyd.nl
Foodservice
de heer Van Oers
paul.vanoers@zuyd.nl
Gastvrijheid in overige branches
mevrouw Teunissen
emily.teunissen@zuyd.nl

Lees meer over onze marktonderzoeken op onze managementprojecten webpagina.

Kleine deelprojecten

Ook kunnen onze derdejaars studenten kleine deelprojecten (10 weken) voor uw organisatie uitvoeren. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer Gerie ten Cate (gerie.tencate@zuyd.nl).

Tenslotte kunnen we ook nog onderzoeken op het gebied van gastronomy voor u laten uitvoeren onder auspiciën van onze lector Gastronomy in Foodservice, de heer Peter Klosse. Lees meer over het lectoraat Gastronomy in Foodservice op de Zuyd-pagina.

Advies of training in hospitality

Indien u op zoek bent naar advies of training in hospitality, kunt u contact opnemen met mevrouw Linda Hendriks (linda.hendriks@zuyd.nl). Lees meer over ons aanbod op onze Hospitality Consultancy webpagina’s.

Print deze pagina
Deel deze pagina