60-jarig bestaan HHM

Alumni in de media

 • Uit de zee direct op je bord - Pesca wil Europa veroveren
  Sven Sallaerts en Jos de Jong, beiden afgestudeerd in 2013 vertellen in Zuyd Unlimited hoe hun florerend visrestaurant Pesca tot stand is gekomen. Een mooi artikel over een succesvol concept.
   
 • Daniëlle Freude-Hellebrand (afgestudeerd in 1992) was te gast in het programma 1op1 van WijLimburg TV. In 2011 zei ze vaarwel tegen haar leidinggevende baan en dook in de wereld van de psychologie en neurowetenschappen. Ze studeerde interpersoonlijke neurobiologie aan de universiteit vna Chicago, haar haar master in cognitieve neurowetenschappen en volgt momenteel de studie Social Brain. Welke rol speelt ons brien in ons werk? Bestaat er een koopknop in ons brein die je aan of uit kunt zetten? Waarom leidt het een tot een succes en het ander tot een mislukking? Allemaal zaken waar ze dagelijks mee an de slag is als coach, workshopleider of keynotespreker in binnen- en buitenland. Bekijk de uitzending
   
 • Floreren op de werkvloer
  Pepijn Happel (afgestudeerd in 1999) publiceerde in het tijdschrift voor Positieve Psychologie (publicatiedatum: nr 8 - 2018).
   
 • Albert Berghof (afgestudeerd in 1992), eigenaar van Maison Blanche Dael zet het 140 jarige familiebedrijf voort. Inmiddels heeft hij het imperium van dit familiebedrijf uitgebreid met negen zaken van Coffeelovers. Lees het artikel Liefde voor koffie, van vader op zoon gepubliceerd in Dagblad De Limburger d.d. 28.04.2018.
   
 • Ariane van Mancius (afgestudeerd in 1999) is gespecialiseerd in trends op het gebied van ‘food, beverage, packaging en hospitality’. In het blad Speakers Academy Magazine - maart 2018 vertelt zij over het enorme verschil tussen de nieuwe consument (millennials) en de traditionele consument. Lees het artikel hoe eten millennials?
   
 • Jos de Jong en Sven Sallaerts (beiden afgestudeerd in 2014) hebben een aantal jaren geleden het bedrijf Younique Concepts opgericht. Een van hun unique concepten is het succesvolle visrestaurant Pesca in Amsterdam. In het tweemaandelijks blad Hollands Glorie vertellen ze over het geheim van hun succesformule. Lees het artikel Smakelijke Voorstelling
   
 • Michiel Bakker (afgestudeerd in 1991)  is wereldwijd bij Google verantwoordelijk voor gezonde maaltijden. Het Algemeen Dagblad publiceerde 23 januari 2018 een interview met hem.
   
 • Remo Vloet (afgestudeerd in 2016), oprichter en algemeen directeur Priceless Places, vertelt in Voorbij Zuyd (alumnimagazine Zuyd Hogeschool - januari 2018) waarom hij ervoor gekozen heeft een eigen bedrijf op te zetten. Lees het interview
   
 • Lucas Drewes (afgestudeerd in 1995), ceo van hotelketen easyHotel, legt aan e-magazine Hospitality Management uit waarom de hotelketen drie jaar geleden ‘zelfsturende teams’ in het leven geroepen heeft. Lees het interview (publicatiedatum 12 oktober 2017)
   
 • Charles van Goch (afgestudeerd in 1995), eigenaar van Mise en Place, is een van de initiatiefnemers voor de nieuwe bierbrouwerij in Maastricht. Lees het interview in Dagblad De Limburger (publicatiedatum 4 juli 2017)
   
 • Renee van Dooren (afgestudeerd in 2008) produceert al weer enige jaren het spektakel De Toppers. Renee vertelt wat deze afwisselende baan inhoudt en hoe ze aan deze baan geraakt is in Dagblad De Limburger. Lees het interview (publicatiedatum 26 mei 2017).
   
 • Benoît Wesley (afgestudeerd in 1967) wil een tophotel realiseren in het Grand Hôtel du Lévrier et de l’Aigle Noir, het pand waarin onze school ooit het levenslicht zag. De cirkel is rond. Lees het hele artikel op de site van Dagblad De Limburger (publicatiedatum 13 januari 2017)
   
 • Danielle Freude-Hellebrand (F1992) vertaalt de kennis uit de neurowetenschappen naar de dagelijkse praktijk in het bedrijfsleven middels presentaties, workshops en coaching. Lees het  interview dat Dagblad De Limburger publiceerde op 31 januari 2017.
   
 • Jorrit Consten (afgestudeerd in 2013) is eigenaar van Chocoladebar Darq in de Stokstraatkwartier in Maastricht. Lees meer over deze totale chocoladebeleving in Loves to Have.
   
 • Martin Hendricks (afgestudeerd in 2008) is mede-eigenaar Estate Management Group. Lees het artikel Geen vastgoedbaron in Dagblad De Limburger (publicatiedatum 29 maart 2016).
   
 • Erik-Jan Ginjaar (afgestudeerd in 2006), directeur Postillion Hotels Nederland in Misset Horeca editie 6, 18 maart 2016, artikel Ik kan als een olifant in de porseleinkast tekeer gaan.
   
 • Caroline Receveur (afgestudeerd in 1994), GM van het Doubletree By Hilton Amsterdam Centraal Station vertelt in Entree, editie februari 2016 over de mooie en minder mooie momenten in het hotelvak. Lees het interview
   
 • Lars Mooren (afgestudeerd in 2011) vertelt in Misset Horeca over zijn 'Groentenomisch' concept voor zijn restaurant Le Jardin in Utrecht. Lees het artikel (publicatiedatum 22 januari 2016).
   
 • Harco Leertouwer (afgestudeerd in 1998) werd voor de rubriek 'kaaskoppen' van Duitslandnieuws geïnterviewd (26 mei 2015). Harco is country director van Badenoch & Clark met kantoren door heel Duitsland. Lees het artikel
   
 • Charles van Goch (afgestudeerd in 1994), eigenaar van Mise en Place Group werd door het Belgisch dagblad Het Belang van Limburg uitgebreid geïnterviewd. Dit resulteerde in een drie pagina's lang artikel dat in de editie van zaterdag 16 mei 2015 verscheen.
   
 • Camille Oostwegel sr. (afgestudeerd in 1972), eigenaar van ChâteauHotels vertelt in een interview over het verblijf van president Busch in mei 2005. Lees het artikel 'De president van de VS, dat meen je toch niet?' in Dagblad De Limburger, 9 mei 2015.
   
 • Gerard van Grinsven (afgestudeerd in 1983) heeft tegenwoordig de leiding over 5 Amerikaanse kankerklinieken. Dagblad De Limburger interviewde hem en publiceerde 2 mei 2015 het artikel 'Een hotelier in de ziekenhuiszorg'. Lees het artikel
   
 • Ariane van Mancius-van der Krol (afgestudeerd in 1999), eigenaar van Now|New|Next is wereldwijd één van de weinige specialisten op het gebied van conceptontwikkeling voor luchtvaartcatering. In een interview met Horeca Entree (editie april 2015) vertelt zij bevlogen over de trends in luchtvaartcatering. Lees het artikel
   
 • Pim Pelser (afgestudeerd in 2005), eigenaar projectbureau Brandvitamins en initiator van DoSocial is uitverkozen tot Hotello of the Year 2015. In een exclusief interview met Misset Extra Hotel (editie februari 2015) vertelt Pim over DoSocial, een initiatief dat zich richt op het ontwikkelen van sociale activiteiten in de ouderenzorg. Lees het interview
   
 • Toon Naber (afgestudeerd in 1980), managing director van het Grand Hotel Karel V in Utrecht, vertelt in een exclusief interview aan Misset Extra hotel (editie augustus 2014) over de veranderde markt, leiderschap en Koninklijke Horeca Nederland. Lees het interview
   
 • Geert van de Laar (afgestudeerd in 1980), concerndirecteur Facilitaire Bedrijven Nederland van Facilicom, blikt in de rubriek Lieu de Mémoire van het Financieel Dagblad d.d. 5 april 2014 terug op zijn studententijd aan de toen nog geheten Katholieke Hogere Hotelschool. Lees het interview.
   
 • Emmy Stoel (afgestudeerd in 1989) vertelt in een exclusief interview aan Misset Horeca over haar ambities en doelstellingen. Per januari 2013 is zij aangesteld als de nieuwe GM van het vijfsterrenhotel Okura in Amsterdam. Lees het interview dat verscheen in Misset Horeca, editie 31 mei 2013 en bekijk tevens het interview dat verscheen op de website van Misset Horeca op 27 mei 2013.
   
 • Anita Bos (afgestudeerd in 1991) vertelt in een interview over haar benoeming tot GM van het InterContinental Amstel in Amsterdam, het mooiste hotel van Nederland. Lees het interview dat verscheen in Misset Horeca, editie 21 september 2012.
   
 • Lucas Petit (afgestudeerd in 1985) vertelt in een interview uitvoerig over zijn bedrijf Hoscom, succes en zijn afkeer van ketens. Lees het interview dat Misset Extra Hotel in haar editie van 28 september 2012 plaatste.
   
 • Charles Muller (afgestudeerd in 1995) heeft de ‘Special President Award’ van Hilton ontvangen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest succesvolle general manager van een van de hotels uit het portfolio van Hilton Worldwide in Europa. Lees meer op de site van Misset Horeca d.d. 8 juli 2012
   
 • Camille Oostwegel (afgestudeerd in 1972) zit veertig jaar in het vak. Na een buitenlands avontuur bouwt hij zijn onderneming van kasteelhotels op in Zuid-Limburg. Lees in het interview in Misset Hotel d.d. 30 maart 2012 waar zijn hang naar Limburg vandaan komt.
 • Henk Meyknecht (afgestudeerd in 1980) maakt in China een carrièreswitch en stapt over van Landham Hotels, waar hij managing director was, naar Kempinski. Lees het hele bericht in Misset Horeca d.d. 1 maart 2012
 • Oscar Henquet (afgestudeerd in 1999) vertrok 15 jaar geleden naar New York en is nu in de Big Apple een vooraanstaande en veelgevraagde hotel- en horecaondernemer met een enorme staat van dienst. Niveau TV Magazine interviewde hem. Lees meer en bekijk de reportage (uitzending van 7 en 14 februari 2012).
 • Erik Jan Ginjaar (afgestudeerd in 2006) is de nieuwe GM van het Postillon Utrecht Bunnik. Lees meer in Misset Hotel - 4 januari 2012
   
 • Bart Oosterholt en Rens van den Berg (beiden afgestudeerd in 2010) hebben met hun bedrijf SocialDeal de derde aflevering van de studentondernemers competitie LIOF Yeah 2011! gewonnen. Lees meer op de website van LIOF. Lees ook het uitgebreide interview dat Dagblad De Limburger woensdag 14 december 2011 plaatste.
   
 • Tim Meuleman (afgestudeerd in 2009) schreef samen met zijn businesspartner het boek De C2B Revolutie, een boek over crowdsourcing. Dit boek is uitgeroepen tot beste marketingboek 2010/2011. Lees meer op Marketing Tribune - 1 december 2011
   
 • Toon Naber (afgestudeerd in 1980), voorzitter van Koninklijk Horeca Nederland, vertelt in een interview over veiligheid in de horeca. Lees meer in Het Ondernemersbelang, nr 4 - oktober 2011
   
 • Coen Masselink (afgestudeerd in 1973) is tegenwoordig general manager van het Shangri-La hotel in Doha, Qatar. Lees meer in vakblad Misset Horeca - nr 25 -2011
   
 • Marc de Beer (afgestudeerd in 1992) is de nieuwe general manager van het Hilton Beijing Wangfujing in Peking. Lees meer in Misset Horeca - 16 augustus 2011.

Print deze pagina
Deel deze pagina