60-jarig bestaan HHM

Boek een overnachting in het Teaching Hotel in de herfstvakantie | 28 september 2017

Wilt u heerlijk vertoeven in het zuiden met uw gezin? Niet alleen hebben wij in het Teaching Hotel Château Bethlehem speciale en verrassende familiekamers beschikbaar, ook valt er in en om het hotel en de omgeving veel te beleven:

Voor de speurneuzen bieden we een speurtocht door het kasteel en de tuin en zijn er voldoende attributen voor de kids om heerlijk in het park te kunnen ravotten, mits het weer het toelaat natuurlijk. Voor de waterratten is een mooie herfstcruise over de Maas een echte aanrader!  De cultuursnuivers kunnen naar hartenlust wandelen en fietsen en tevens zijn er tal van musea in de stad Maastricht die het bezoeken meer dan waard zijn.

Ook de kleineren kunnen zich in onze speciaal daarvoor ingerichte speelkamer met knutselwerkjes en spelletjes vermaken, of aansluiten tijdens het voorleesuurtje en van de vele verhalen genieten. Om de dag mooi af te sluiten, kunt u als gezin gezamenlijk van een heerlijk diner genieten, en voor deze gelegenheid hebben wij speciaal voor de kinderen een kindermenu samengesteld.

Zoals u ziet, voor ieder wat wils! Kijk op Bezoek Maastricht wat er verder nog in stad te beleven valt tijdens de herfstvakantie.


Print deze pagina
Deel deze pagina