Kasteel Paleis

Eindelijk, de 'P' is binnen! | 30 september 2019

71 studenten ontvingen vrijdag 27 september 2019 tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Spronckzaal uit handen van de studieloopbaanbegeleiders hun propedeusediploma. Docent Luc Houben praatte de verschillende onderdelen vlot en met humor aan elkaar.

André van Lieshout, manager team propedeuse, sprak namens het managementteam. Hij refereerde in zijn speech aan alle aspecten die de studenten onbewust en bewust hebben geleerd in het afgelopen jaar. Hij concludeerde dat de propedeuse-studenten hun balans tussen leren, werken en plezier maken gevonden hebben en wenste hun alle succes voor de komende studiejaren. Ook waren er felicitaties van de (vice) voorzitters van studentenvereniging Amphitryon en Student Council HMSM.

Tijdens de uitreiking was er ook tijd ingeruimd voor een speech van twee propedeuse-kandidaten. Claire Kuyper en Jade van Cooten spraken op indrukwekkende en humoristische wijze over hun ervaringen in het afgelopen jaar waarvoor zij een warm applaus ontvingen. De diverse speeches werden afgewisseld met muzikale intermezzo’s verzorgd door onze studentenband What’s Cooking? Na afloop was er tijd voor een hapje en drankje tijdens een gezellige borrel in Refresh voor studenten en medewerkers.

Bekijk het fotoalbum voor een sfeerimpressie.


Print deze pagina
Deel deze pagina