Kasteel Paleis

Eindelijk, de 'P' is binnen! | 18 maart 2019

Na een jaar hard werken ontvingen 62 studenten van de februari instroom 2018 op vrijdag 15 maart jl. uit handen van hun eigen studieloopbaanbegeleider hun propedeuse-certificaat.

Docent Luc Houben praatte de verschillende onderdelen vlot en met humor aan elkaar.
Marja Windhorst, manager basisdeel opleiding sprak namens het managementteam. Zij refereerde in haar speech aan alle aspecten die de studenten onbewust en bewust hebben geleerd in het afgelopen jaar. Zij concludeerde dat de propedeuse-studenten hun balans tussen leren, werken en plezier maken gevonden hebben en wenste hun alle succes voor de komende studiejaren. Ook waren er felicitaties van de (vice) voorzitters van studentenvereniging Amphitryon en Student Council HMSM.

Tijdens de uitreiking was er ook tijd ingeruimd voor speeches van een aantal propedeuse-kandidaten. Leonique Hamers en Julia Langeveld spraken op indrukwekkende wijze over hun ervaringen in het afgelopen jaar met de nodige humoristische anekdotes. De studentenband “What’s Cooking?” nam de muzikale intermezzo’s voor haar rekening hetgeen op enthousiaste reacties uit het publiek kon rekenen.

Bekijk onderstaand fotoalbum voor een sfeerimpressie.


Print deze pagina
Deel deze pagina