60-jarig bestaan HHM

Eindelijk, de 'P' is binnen! | 01 oktober 2018

82 studenten ontvingen vrijdag 28 september 2018 tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Spronckzaal uit handen van hun eigen studieloopbaanbegeleider hun propedeusediploma. Docent Luc Houben praatte de verschillende onderdelen vlot en met humor aan elkaar.

Marja Windhorst, manager basisdeel opleiding sprak namens het managementteam. Zij refereerde in haar speech aan alle aspecten die de studenten onbewust en bewust hebben geleerd in het afgelopen jaar. Zij concludeerde dat de propedeuse-studenten hun balans tussen leren, werken en plezier maken gevonden hebben en wenste hun alle succes voor de komende studiejaren. Ook waren er felicitaties van de voorzitters van studentenvereniging Amphitryon en Studentenraad HMSM.

Tijdens de uitreiking was er ook tijd ingeruimd om drie propedeusekandidaten te laten vertellen over hun ervaringen in het afgelopen jaar. Lotte van der Bijl, Mathijs Janssen en Yorick Marty kweten zich met veel verve en flair van deze taak. Met veel humor gaven ze de toehoorders een inkijkje in het eerste studiejaar van een hotelschoolstudent.

Aansluitend aan de uitreiking vond een gezellige borrel plaats, waar studenten en medewerkers van de HMSM onder het genot van een hapje en drankje de ervaringen van het eerste jaar nog eens de revue lieten passeren.

Bekijk onderstaand fotoalbum voor een sfeerimpressie.


Print deze pagina
Deel deze pagina