60-jarig bestaan HHM

Gastronomische events weer van start | 25 juni 2018

Afgelopen zaterdag vond de eerste van 12 gastronomische events plaats op de prachtige campus van onze school.

Met hun thema 'The Future of Food' verwelkomde een groep van 14 ambitieuze studenten uit module 1 meer dan 50 gasten en bezorgde hen een onvergetelijke avond.

Variërend van een 3D-geprint dessert tot wraps gevuld met eiwitrijke insecten, werden de gasten ondergedompeld in hoe onze dagelijkse voedselinname de komende jaren zal evolueren.

In de loop van het eerste semester zijn onze studenten volledig verantwoordelijk voor een heel evenement; een concept maken, een geschikt menu met bijbehorende drankjes ontwerpen, PR en uitnodigingen verzorgen en alle financiële zaken bijhouden.

Onze eerste groep heeft uitstekend werk geleverd en de Hotel Management School Maastricht is trots op hun prestaties. In de loop van de komende twee weken zal er elke avond een uniek evenement plaatsvinden.


Print deze pagina
Deel deze pagina