60-jarig bestaan HHM

Wij zijn trots: pas afgestudeerde studente geselecteerd voor het Hilton Elevator Program | 14 juni 2018

Wij zijn trots te kunnen melden dat de in maart afgestudeerde Isabelle Sloof is geselecteerd voor het Hilton Elevator Program. Per september start ze bij Hilton Berlijn.

Hilton Elevator Program Europe

Het Hilton Elevator Program is een programma voor pasafgestu-deerden die binnen 5 tot 8 jaar na het voltooien van het programma General Manager willen worden. Dit jaar hadden zich ongeveer 1500 studenten aangemeld. Na de vierde selectieronde werden de overgebleven kandidaten uitgenodigd voor een laatste ronde, die plaats vond in het Waldorf Astoria in Rome.

De finalekandidaten kregen een dag voorgeschoteld die bol stond van verschillende soorten assessments. Daarnaast kregen ze de ongelooflijke kans om hun netwerk uit te breiden doordat ze kennis maakten met GM's en vice-presidenten die hun verhaal over succes en ervaringen met Hilton met hen deelden.

Langste week

Isabelle liet ons weten dat eenmaal terug uit Italië, ze de langste week van haar leven beleefde; wachtend op het verlossende telefoontje of ze wel of niet in het programma kon stappen. Na zes dagen ontving ze eindelijk het langverwachte goede nieuws: ze was geslaagd voor de beoordeling en geselecteerd voor het programma!
Buiten haar mogen nog 15 andere kandidaten beginnen aan het programma in Hilton-hotels op verschillende locaties in Europa.

De medewerkers van de Hotel Management School Maastricht zijn gepast trots en wensen Isabelle veel succes met deze geweldige kans.


Print deze pagina
Deel deze pagina