60-jarig bestaan HHM

Hilton's JJ Sleiffer reikt de Global Mind Award uit bij HMSM | 10 september 2018

Op maandag 3 september, aan het begin van het studiejaar, organiseerde HMSM de 19e editie van de Global Mind Conference, ter viering van de thuiskomst van onze praktijkstagiaires uit alle hoeken van de wereld.

Speeddate sessies

Het was een dag vol met interactieve sessies waarin indrukwekkende ervaringen werden gedeeld met leeftijdsgenoten. Bovendien werden speeddatesessies georganiseerd met de tweedejaars studenten die zich middenin hun stageselectieproces bevinden en graag willen leren van hun voorgangers.

Global Mind Award

Hilton Hotels sponsorde de Global Mind Award van deze editie voor het beste blog over culturele ervaringen. Jochem Jan Sleiffer, Senior Vice President Operations bij Hilton Europe en beroemd om zijn Instagram 'JJ meets' serie, inspireerde de studenten met waardevolle levens- en loopbaanlessen. De Global Mind Award werd gewonnen door Sofie Coldenhof, stagiaire bij Le Meridien Malta, voor haar blog over de interactie met Japanse gasten bij de receptie van haar hotel. De Trendspotting en Innovation Award is gewonnen door Julia Nagtegaal voor haar blog over virtuele trainingspartners. 


Print deze pagina
Deel deze pagina