60-jarig bestaan HHM

Hospitality Leaders Week 2017 | 11 juli 2017

De Hospitality Leaders Week is een gezamenlijk initiatief van Hotel Management School Maastricht, ESADE TSI School of Tourism and Hospitality Management Barcelona en de Oxford School of Hospitality Management van Oxford Brookes University UK. De vierde editie van de Hospitality Leaders Week vond plaats van 3 tot 7 juli 2017 in Barcelona.

De belangrijkste doelstelling van deze week is het bij elkaar brengen van toekomstige internationale hospitality industry leaders, met het oog op het bespreken van nieuwe trends en 'best practices'.

Iedere deelnemende instelling had vijf studenten geselecteerd variërend van master- tot bachelor-niveau, welke in multinationale teams een project presenteerden. Namens de Hotel Management School Maastricht namen deel: Peter-Paul LindenPia KerkelingAnnemarie de Goeij, Wendy Baquet en Annabel Koenderman.

Vanuit de Hotel Management School Maastricht presenteerde dr. Matt Heckman (foto) twee sessies. De eerste sessie had de Brexit als onderwerp en bij de tweede sessie werd het functioneren van de multi-sided platforms besproken. 

Meer informatie is te vinden op http://hospitalityleadersweek.com/

Op de foto v.l.n.r.: Wendy Baquet, dhr Sanchez, Peter-Paul Linden, Annabel Koenderman, Pia Kerkeling en Annemarie de Goeij.

W. Bequet, Mr Sanchez, P. Linden, A. Koenderman, P. Kerkeling en A. de Goeij
Print deze pagina
Deel deze pagina