Kasteel Paleis

Fundalist Floor Severens wint IHAB Award! | 23 september 2019

Tijdens de Funda-uitreiking op vrijdag 13 september 2019 is de IHAB Award uitgereikt aan fundaliste Floor Severens. Namens de jury van de eind-assessments had directeur Ad Smits de eer om de IHAB Award uit te reiken.

De jury prees Floor om haar uitzonderlijk eindassessment, de conclusie luidde als volgt:

"Floor raakte haar beoordelaars toen ze hen vertelde over haar ontwikkeling op de HMSM. De eerste jaren zocht ze echt naar haar eigen persoonlijke richting. Tijdens het zoeken werd ze geraakt door een van de verhalen van Peter Klosse (docent Gastronomie) over de invloed van voedsel op ons dagelijks leven. Ze gebruikte dit echt in haar ontwikkeling. Floor daagt zich zelf uit om de gastvrijheid die ze ontwikkelde te verbinden met gezondheid en ziektepreventie. Daarmee richt ze zich op een heel actueel en maatschappelijk belangrijk onderwerp, op haar eigen speciale manier."

IHAB Award

Door de Hotel Management School Maastricht is sinds studiejaar 2017-2018 de IHAB Award in het leven geroepen. De IHAB staat voor International Hospitality Advisory Board, welke het adviesorgaan is van de Hotelschool. De award wordt uitgereikt aan een student die het meest indruk heeft gemaakt tijdens zijn of haar eindassessment.

Eindassessment

Het eindassessment is het moment voor de student om te reflecteren op 4 jaar (soms langer, soms korter) studie aan de HMSM. Iedere student vertelt het verhaal van zijn of haar persoonlijke ontwikkeling op geheel eigen wijze. Hiermee kan de laatste credit verdiend worden. Dit assessment is als het ware 'het sollicitatiegesprek voor de toekomst'.

Genomineerden

Voor de prijs werden 10 studenten genomineerd door hun assessoren, omdat zij bijzonder veel indruk maakten en het cijfer 9 of hoger scoorden. Genomineerden waren Sara Coppen, Inge Dezaire, Matt Flipse, Annejet van Kessel, Aïsha Langerak, Jerre van der Poll, Floor Severens, Karyna Tkachuk, Iris van der Velden en Laura van Velsen

Prijs

Naast de eeuwige glorie, ontving Floor Severens een geldbedrag van € 1.000 gesponsord door Bidfood, een dag meelopen met IHAB member Michel Miserez, Area Vice President Marriott International Luxury Brands, Western Europe en een overnachting in een 5* hotel.


Print deze pagina
Deel deze pagina