60-jarig bestaan HHM

Met kinderen logeren in het Teaching Hotel | 20 april 2017

Wilt u heerlijk vertoeven in het zuiden met uw gezin? Niet alleen hebben wij in het Teaching Hotel Chateau Bethlehem speciale en verrassende familiekamers beschikbaar, ook valt er in en om het hotel veel te beleven:

  • Voor de speurneuzen bieden we een speurtocht door het kasteel en de tuin en zijn er voldoende attributen voor de kids om heerlijk in het park te kunnen ravotten. De avonturiers kunnen de laarzen aantrekken en de Enci groeve, die is omgetoverd tot een prachtig natuurlandschap, gaan verkennen! Voor de waterratten is een mooie boottocht over de Maas is een echte aanrader! 
     
  • Ook de kleineren kunnen zich in onze speciaal daarvoor ingerichte speelkamer met knutselwerkjes en spelletjes vermaken, of aansluiten tijdens het voorleesuurtje. Om de dag mooi af te sluiten, kunt u als gezin gezamenlijk van een heerlijk diner genieten, en voor deze gelegenheid hebben wij speciaal voor de kinderen een kindermenu samengesteld.

U ziet, voor ieder wat wils! Kijk op Visit Maastricht wat er verder nog in de stad te beleven valt tijdens de meivakantie.


Print deze pagina
Deel deze pagina