Kasteel Paleis

Pauline Thijssen Nahon wint Global Mind Award | 06 september 2019

Al onze stagiaires (tweedejaars) schrijven blogs over hun interculturele ervaringen en trends op ons platform Curious People tijdens hun internationale stage. Maar er kan maar één gelukkige winnaar zijn van de Global Mind Award!

Prijs gesponsord door Marriott Europe

De prijs van deze editie van de Global Mind Conference werd gesponsord door Marriott Europe: twee overnachtingen voor twee in Courtyard by Marriott Brussels, met dank aan G.M. Andreas Baer! De gelukkige winnaar is Pauline Thijssen die indruk maakte met haar blog waarin ze de Franse liefde voor het politieke debat vergeleek met het taboe op een politiek getint gesprek in Spanje. Pauline kwam er met schade en schande achter dat collega's vragen naar de Catalaanse onafhankelijkheidsbeweging een absolute no go was.

Global Mind Conference

De Global Mind Conference wordt elk semester georganiseerd om de thuiskomst van de praktijkstagiaires te vieren, die 5 maanden in verschillende uithoeken van de wereld hebben doorgebracht. Tijdens deze editie liet Andreas Baer, ​​leer- en talentontwikkelingsmanager, studenten nadenken over belangrijke problemen in hotelbeheer.

Breakout-sessies

De studenten deelden ook hun ervaringen in een breakout-sessie in kleine groepen gemodereerd door onze medewerkers. De breakout-sessies helpen studenten om na te denken over hun stage-ervaring over onderwerpen, zoals evenwicht tussen werk en privéleven, ondersteuning van supervisors en collega's, en natuurlijk over wat ze van hun stage hebben geleerd!

We willen graag Marriott bedanken voor hun gulle bijdrage om deze thuiskomst tot een vreugdevolle en informatieve ervaring te maken!

Op de foto van links naar rechts: winnares Pauline Thijssen, Jules Vaessen en Ottelien Mol. Jules en Ottelien waren ook genomineerd voor de award (en Dang Minh tri Nguyen ook, maar hij was die dag niet aanwezig).


Print deze pagina
Deel deze pagina
Impression of the new campus