60-jarig bestaan HHM

Eindelijk, de 'P' is binnen! | 10 oktober 2017

91 studenten ontvingen vrijdag 6 oktober 2017 tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Spronckzaal uit handen van hun eigen studieloopbaanbegeleider hun propedeusediploma. Docent Luc Houben praatte de verschillende onderdelen vlot en met humor aan elkaar.

Marja Windhorst, manager basisdeel opleiding sprak namens het managementteam. Zij refereerde in haar speech aan alle aspecten die de studenten onbewust en bewust hebben geleerd in het afgelopen jaar. Zij concludeerde dat de propedeuse-studenten hun balans tussen leren, werken en plezier maken gevonden hebben en wenste hun alle succes voor de komende studiejaren. Ook waren er felicitaties van de (vice) voorzitters van studentenvereniging Amphitryon en Student Council HMSM.

Tijdens de uitreiking was er ook tijd ingeruimd voor een speech van een propedeuse-kandidaat. Tamara van der Kun sprak op indrukwekkende wijze over haar ervaringen in het afgelopen jaar waarvoor zij een staande ovatie ontving.

De studentenband “What’s Cooking?” nam de muzikale intermezzo’s voor haar rekening hetgeen op enthousiaste reacties uit het publiek kon rekenen. De gitarist van de band mocht zelf ook zijn ‘P’ in ontvangst nemen.

Aansluitend aan de uitreiking vond een gezellige borrel plaats, waar studenten en medewerkers van de HMSM onder het genot van een hapje en drankje de ervaringen van het eerste jaar nog eens de revue lieten passeren.

Bekijk het onderstaande fotoalbum voor een sfeerimpressie.


Print deze pagina
Deel deze pagina
The next step in hospitality