60-jarig bestaan HHM

TASTE Summit executive day | 12 juli 2017

De Hotel Management School Maastricht organiseert op woensdag 12 juli 2017 voor het eerst een TASTE Summit. Sprekers uit de hele wereld komen bij elkaar om hun visie te delen over het belang van SMAAK en PROEVEN. Het centrale thema van dit jaar is ‘deliciousness’.

Aandacht voor Smaak en Gastronomie loont. Goed en smakelijk eten blijkt steeds meer een belangrijke sleutel voor succes.

Sprekers

  • Het Google Food Program is een belangrijke factor in het personeelsbeleid van het bedrijf. Global director Michiel Bakker spreekt erover.
  • Paul Pairet, de chef en bedenker van een van de meest sensationele restaurants van de wereld, Ultraviolet in Shanghai, komt vertellen over de unieke smaakbeleving van zijn restaurant.
  • Milan Arandelovic is bij Hilton verantwoordelijk voor de keuze om topchefs naar de hotels te halen.
  • Professor Charles Spence komt uit Oxford over om ons mee te nemen in zijn onderzoek naar de factoren die de maaltijdbeleving beïnvloeden.
  • Charles van Goch spreekt over het belang van goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers.
  • Sara Roversi en documentairemaker Nick Difino zijn met een groep studenten van het Future Food Institute de hele wereld overgetrokken en hebben talloze mensen gesproken en innoverende concepten en initiatieven gezien. Hun conclusie: voeding zou de wereld inderdaad beter kunnen maken. De sleutel is 'lekker'. Als het betere voedsel niet lekker wordt gevonden, dan lukt het niet.

Kortom, het wordt een prachtig programma. Hans Steenbergen is de inspirerende dagvoorzitter. Uiteraard zal onze lector Gastronomie Peter Klosse als initiatiefnemer ook een bijdrage leveren.

De dag is bedoeld voor mensen die in hun dagelijks leven professioneel met smaak en proeven bezig zijn, in de horeca, bedrijfscatering of de zorg.

Informatie

Datum: 12 juli 2017
Tijd: 09:00 – 17:00
Locatie: Hotel Management School Maastricht
Kosten: € 275,- (inclusief gastronomische lunch)

Meer informatie is te vinden op www.taste-summit.com

Tickets zijn te bestellen via:http://bit.ly/TASTE-tickets


Print deze pagina
Deel deze pagina