kasteel - 1

Familiekamers

Enkele kamers in het Teaching hotel zijn zeer geschikt om als familiekamer te reserveren.

Kamer 17
U kunt met uw gezin overnachten in een kamer met bedstee ontworpen door de designer Piet Hein Eek. De kamer is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen, geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Deze kamer bieden wij u aan voor € 90,00 per kamer per nacht. Lees de uitgebreide beschrijving van kamer 17: Family room.

  • Kamertype; superior kamer
  • Kamerprijs; €  90.00 per kamer per nacht, 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar

Kamer 7
Een hotelkamer met een separate ruimte van de designer Merks & Girod. In de separate ruimte is het mogelijk 1 of 2 extra bedden te plaatsen. Zeer geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen. Lees de uitgebreide beschrijving van kamer 7: Hard/soft, matt/shining.

  • Kamertype; deluxe kamer
  • Kamerprijs; € 120.00 per kamer per nacht, 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar.

Kamer 30
Een hotelkamer die het gevoel geeft in een bos te verblijven, met hangmat, schommel en picknicktafel. In deze suite kunnen wij 2 extra bedden plaatsen. Lees de uitgebreide beschrijving van kamer 30: Suite in the parc.

  • Kamertype; suite
  • Kamerprijs; € 140.00 per kamer per nacht, 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar.

Mocht u een van deze familiekamers willen reserveren dan vragen wij u contact op te nemen met onze receptie, 043 - 3528292 of per e-mail frontofficeteachinghotel@zuyd.nl. Deze familiekamers zijn niet direct te boeken via onze website.

Print deze pagina
Deel deze pagina