kasteel - 1

Herfstvakantie in Maastricht

Het begint frisser te worden, de blaadjes beginnen langzaam te vallen en de eerste pepernoten liggen alweer in de schrappen. Terwijl je nog het idee hebt dat de kinderen maar net weer gestart zijn op school, zijn ze over een paar weken alweer met Herfstvakantie.

Dit jaar geen plannen om weg te gaan? Wel nog op zoek naar een leuke locatie in Nederland of juist een mooie tussenstop op weg naar het buitenland?  

Zuid-Limburg biedt veel activiteiten voor kinderen in Maastricht, maar zeker ook in het Limburgs Heuvelland. Wat dacht je van een heerlijke wandeltocht in het Heuvelland, lekker de kinderen laten ravotten in het bos, langs de holle wegen en in de weilanden? Daarna genieten van een streeklunch met een mooi speciaal biertje, biologische wijn en verse appelsap?

Vergeet je Maastricht niet? Hier kunt u naar hartenlust winkelen, musea bezoeken met diverse kinderprogramma’s en ’s avonds lekker bijkomen bij bijvoorbeeld het prachtige filmtheater Lumière, waar ze ook genoeg leuke films voor kinderen op het programma hebben staan.

Het Teaching Hotel in Maastricht maakt van deze herfst periode graag een feestje! Het hotel, een 26 design kamers tellend kasteel, wordt gerund door eerstejaars studenten van de Hotel Management School Maastricht, onder begeleiding van deskundige hospitality professionals.

Tijdens de herfstvakantie bieden wij een speciaal arrangement voor families aan, inclusief:

  • Overnachting in een van onze design kamers (voor 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar)
  • Ontbijt, met speciale “kindertoppers”
  • Late check-out tot 13.00 uur
  • Welkomstdrankje voor het hele gezin
  • Kleurdoos op de kamer
  • Speurtocht door het hotel, waarbij na afloop een cadeautje uit de grabbelton “gevist” mag worden.
  • Maastricht City Guide
  • Plattegrond van Maastricht met de leukste dingen voor kinderen
  • TV Gids kinderprogramma

Check de beschikbaarheid voor actuele prijzen.

Daarnaast is er tijdens de herfstvakantie een speelkamer ingericht voor de kleinere en grotere kinderen, en is er een speciaal kinderontbijt hoekje, waar kinderen (eventueel met behulp van ouders) zelf hun eten kunnen pakken.

Wilt u het liefst de stad en/of de omgeving verkennen op de fiets? Geef het dan van tevoren aan zodat de fietsen voor u klaar staan en wij er zeker van zijn dat de kinderfietsen en/of kinderzitjes in huis zijn.

Er zijn in deze periode zoveel activiteiten voor de kinderen zowel in als rondom Maastricht, wij ontvangen u graag in de komende herfst, tot snel!

Print deze pagina
Deel deze pagina