kasteel - 1

Kamer 12, 14 &15 - Paper suites

Ontwerper: Studio Job
Type kamer: Superior

Studio Job wilde drie hotelkamers maken in 1 stijl. Geen gedoe met allemaal 'leuke' ideeën en thema's. Het moest een soort keten lijken....schijn bedriegt...het tegenovergestelde is waar. Ieder element in de kamer is met de hand uitgevoerd in een oplage van 3 of 6 stuks: van de Paper Chandeliers tot de deurklopper. Het behang bestaat uit een reliëf met duizenden afbeeldingen.

Wanneer je in de hotelkamer bent dan ben je nogal op jezelf aangewezen. Er is bijvoorbeeld geen TV maar wel een ouderwets pick-upje, maar met maar 1 muziekstuk: de Götterdämmerung van Wagner! Voor de gezelligheid!

Het zijn suites met een knipoog... ze proberen zich staande te houden, maar het blijkt in de praktijk nogal spartaans... kledingkast met stukken eruit en telkens weer die foto van die man die, als vanuit de hemel, op je neer kijkt. Adri, Maik en Lenny; in iedere hotelkamer hangt een ander gezicht. Het zijn de portretten van de makers van de suites!

Kijk op het reserveringssysteem voor beschikbaarheid en prijzen. De prijzen zijn exclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Print deze pagina
Deel deze pagina