kasteel - 1

Kamer 3 - Bedspread Frontier

Ontwerper: Studio Makkink & Bey
Type kamer: Deluxe

Bij binnenkomst in de meeste hotelkamers valt direct de strakke rangschikking van meubilair en linnengoed op. Er heerst een huishoudregime dat velen thuis niet zo net nemen - kreukels bestaan niet; alleen rechte vouwen. De terugslag van het laken domineert het interieur in deze hotelkamer. De grens tussen het witte linnen en het beddengoed met bloemenpatronen loopt door in de blauwe vloer en verder omhoog over de blauwe muren.

Het kameroppervlak van de hotelkamer is precies doormidden gedeeld in een deel voor het bad en een deel voor het bed. Vaak is het slaapgedeelte van hotelkamers groter dan de badkamer, waarmee de nadruk op het slapen komt te liggen. Dit terwijl persoonlijke verzorging, een ruim proper bad in een onberispelijke badkamer met andere zeepjes dan thuis, zeker zo belangrijk is na een drukke dag onderweg. In de fiftyfifty opdeling gaan het bad en het bed de strijd met elkaar aan. In de wasruimte kunnen gasten samen ontspannen, elk in een bad, samen televisie kijken of de één baddert, terwijl de ander op een hometrainer fietst en dan gelijk daarna in bad duikt. Deze badkamer is een kleine kuurkamer voor een complete lichaamsverzorging. Door de gelijke opdeling kan een tweetal gasten de tijd ook gescheiden doorbrengen in elk een eigen ruimte.

Kijk op het reserveringssysteem voor beschikbaarheid en prijzen. De prijzen zijn exclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Print deze pagina
Deel deze pagina