kasteel - 1

FAQ

Er is gratis internet op de kamers en publieke ruimtes van het Teaching Hotel. Vraag uw inlogcode aan bij de receptie.


U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein aan de voorkant van het Teaching Hotel.


Wilt u meer weten over de geschiedenis van het Teaching Hotel? Wij verwijzen u graag naar de pagina 'geschiedenis' van de website.


Onze studenten doen hun praktijkervaring op in het Teaching Hotel via het concept 'leren op de werkplek'. In de eerste zes maanden van hun eerste jaar brengen zij de geleerde theorie in de praktijk op de afdelingen housekeeping, front office, food & beverage en de keuken. In het tweede jaar voeren ze supervisietaken uit. Tot slot loopt een selecte groep studenten hun vierde jaar management- stage in het Teaching Hotel. Tijdens deze stage vervullen zij de functie van manager. Kortom - een hotel voor en door studenten!


Deze vraag kan kort beantwoord worden, "wij" zijn voornamelijk studenten. Het hotel is een Teaching Hotel, een leerbedrijf voor studenten aan de Hotel Management School Maastricht. Op operationeel gebied zult u voornamelijk door eerstejaars studenten geholpen worden. Het hotel biedt hen de mogelijkheid om de geleerde theorie direct in de praktijk toe te passen. U zult de studenten tegen komen bij de verschillende afdelingen: receptie, restaurant bediening, restaurant keuken en housekeeping. Er is altijd begeleiding en ondersteuning aanwezig door een aantal vaste medewerkers. Zij leren de studenten de kneepjes van het vak.1 | 2 | 3Print deze pagina
Deel deze pagina