kasteel - 1

Zakelijk en Feestelijk

Het Teaching Hotel is niet alleen een speciale omgeving om te overnachten. Het is ook een inspirerende ontmoetingsplaats waar u terecht kunt voor een zakelijk evenement of een feestelijke gelegenheid. Onze vergaderruimtes en zalen bieden plaats aan groepen van 4 tot 300 personen. Er zijn talloze mogelijkheden om invulling te geven aan uw bijeenkomst, conferentie of feest. Wij stellen graag een offerte op maat voor u op.

Neem contact op met onze afdeling Banqueting & Sales via salesteachinghotel@zuyd.nl.

Mogelijkheden

De ontmoetingsruimtes van het Teaching Hotel lenen zich onder meer voor vergaderingen, trainingen, workshops, kick-off meetings, congressen, jubilea, recepties en feestavonden. De historische, monumentale zalen vormen een prachtig decor voor een zakelijke of feestelijke bijeenkomst. En zelfs een vergadering wordt een belevenis. Dankzij de selectieve inzet van kleur, geur, licht en geluid.

Vergaderruimtes

Het Teaching Hotel in het eeuwenoude Château Bethlehem beschikt over meerdere vergaderruimtes. Architectuurdocent Luc Coenegracht gaf elke vergaderruimte een eigen karakter. Eén van de ruimtes prikkelt de zintuigen met kleur. Een andere vergaderruimte vertelt de geschiedenis van het kasteel en de Hotelschool.

Historische zalen

Het Teaching Hotel biedt naast vergaderruimtes ook twee prachtige, historische zalen die onder monumentenzorg vallen. Authentieke elementen en een moderne uitstraling gaan hier hand in hand en zorgen voor een fraaie ambiance voor uw bijeenkomst.

Voorzieningen

Ter ondersteuning van uw bijeenkomst beschikt elke vergaderruimte vanzelfsprekend over moderne communicatie- en vergader- apparatuur. Ontvangstruimtes vindt u zowel in het Teaching Hotel als in het aangrenzende schoolgebouw. Ook lunchen, dineren en borrelen behoort tot de mogelijkheden. Met een eigen restaurant en bar/lounge kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Aanvullend programma

Docenten en studenten van de Hotelschool denken graag met u mee over een origineel programma voor uw evenement. Zoals bijvoorbeeld een kookworkshop of wijnproeverij. Ook uw teambuilding, vergadering of training wordt creatief en doelgericht vormgegeven.

Meer informatie

Voor een offerte op maat kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Voor groepsreservering kunt u een mail sturen naar salesteachinghotel@zuyd.nl of bellen naar +31 (043) 352 82 49 voor een advies op maat.

Voor individuele reserveringen kunt u een mail sturen naar frontofficeteachinghotel@zuyd.nl of bellen naar +31 (043) 352 82 92. Kijk op onze boekingsmodule voor beschikbaarheid en prijzen. 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief salesteachinghotel@zuyd.nl

Print deze pagina
Deel deze pagina