kasteel - 1

Bron van Inspiratie

Het Teaching Hotel hecht grote waarde aan samenwerking met andere studenten en instellingen. Zo werkt zij onder meer samen met andere faculteiten van Hogeschool Zuyd, met de Design Academy Eindhoven en met verschillende universiteiten.

Ontwerp restaurant L'Etoile

Het restaurant van het Teaching Hotel is ontworpen door Leon de Lange. Hij was de winnaar van de graduates pitch die hiervoor werd uitgeschreven bij Design Academy Eindhoven. Al in de verbouwingsfase van het Teaching Hotel hebben studenten van de Academie Beeldende Kunsten Maastricht onder leiding van Bart Vos kunstelementen ontworpen voor de openbare ruimtes van het hotel. Deze kunstelementen hangen in de gangen van het hotel waar de gasten ze kunnen bewonderen.

Fotografie door studenten Academie Beeldende Kunsten

Ook voor de promotie van het Teaching Hotel zijn studenten ingeschakeld. Derdejaars studenten fotografie van de Academie Beeldende Kunsten hebben foto’s gemaakt van de kamers en alle andere ruimtes. Deze worden gebruikt voor de hotelbrochure en alle andere communicatie-uitingen. Onlangs hebben studenten van de filmafdeling 'virals' gemaakt voor het Teaching Hotel.

Knoop van Verdienste

De Knoop van Verdienste is ontwikkeld door Zaza Duarte, student aan de Academie Beeldende Kunsten Maastricht. De knoop wordt uitgereikt aan personen die een bijzondere inspanning hebben geleverd voor het Teaching Hotel.

Altijd op zoek naar nieuwe samenwerking

Bovenstaande illustreert hoe het Teaching Hotel een bron van inspiratie kan zijn voor ideeën en innovatie. Heeft u interesse in samenwerking met het Teaching Hotel? Neem dan contact op met Vera Duehring (telefoon 043 – 352 86 30, vera.duehring@zuyd.nl).

Print deze pagina
Deel deze pagina