kasteel - 1

Stageplaats!

Unieke leeromgeving

Met het Teaching Hotel beschikt de Hotel Management School Maastricht over een unieke en inspirerende leeromgeving voor zowel studenten als docenten. We zien dit hotel als een “gastvrijheidslaboratorium”. In het hotel kunnen de studenten experimenteren met nieuwe concepten, een nieuwe kijk op gastvrijheid ontdekken en samen met de externe partners nadenken over innovaties. Op deze manier leidt het hotel studenten op tot hotelmanagers van de toekomst: creatieve, innovatieve vakmensen, die een nieuwe impuls kunnen geven aan de hospitality industrie.

Zo stofzuigen de studenten onze kamers, licht en efficient

Stage in het Teaching Hotel

Het Teaching Hotel biedt elk jaar een uitdagende kans aan een aantal ambitieuze studenten, ook van andere opleidingen, namelijk: een praktijk- of managementstage op alle afdelingen van het Teaching Hotel. Zo zetten deze studenten hun "first step" in hun carrière in het Teaching Hotel. Deze studenten tonen een grote mate van passie en eigen verantwoordelijkheid; zij zijn de jonge professionals die de beleving van de gast in het Teaching Hotel zo uniek maken.

Studeer je aan een mbo- of hbo-opleiding en heb je interesse in een stageplaats, neem dan contact op met Harpert van Seggelen, general manager (harpert.vanseggelen@zuyd.nl, telefoon 043 - 352 86 73).

Bedden opmaken in de
Print deze pagina
Deel deze pagina


4e jaars management stagiaires